- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 1 V 15
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quverto
tag
Platinum - Diamond mar jatszhato rank es nem is nehez elerni, itt mar nagyon elenyeszoek a bot szamok (ugy vettem eszre)
En jelenleg Crown 3 ban vagyok, itt mar tenyleg kell neha gondolkodni , taktikusan jatszani de 1 jo csapattal ez a rank is normalisan jatszhato. Persze itt megkevesebb a bot, ha van is. A tobbi fenti rankokokrol nem tudok nyilatkozni.
(Rankonkenti bot mennyisegrol van valami info vagy barmi?)
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
Quverto
tag
-
Quverto
tag
válasz Dynamike #1213 üzenetére
Nem tudom mi a problémád ezzel. A PUBG Mobile Hivatalos emulátora a játék fejlesztői csinálták ha jól tudom. Ha valaki olyan emulátorral emuzik, amit nem észleli a játék és úgy ér el sikereket, azt én is ellenzem, de itt nincs ilyenről szó, hisz emusokkal dob ugyan úgy össze.
[ Szerkesztve ]
-
Quverto
tag
válasz Dynamike #1211 üzenetére
Emulatorost csak emulatorossal tud bedobni, irja is a jatek, hogy emulator eszlelve stb. Csak akkor dob be vegyesen, ha az emus egy telossal 1 varoban van es ugy jatszanak.
Mellesleg en is szoktam emulatorosan pubg mobileal jatszani amikor itthon vagyok, altalaban telefonrol jatszom.
Megvan az eredeti pc s pubg is, viszont ott nincs akivel tudnek jatszani es magyar, teloson meg igen. Telos ismerose meg mindenkinek van.
-
Quverto
tag
válasz Blackmirror #1194 üzenetére
Szep sztori, de ez ritka szerintem. A PC Pubg be sokkal tobb van mint a mobileos pubg n hidd el. Mellesleg lenne kedved jatszani? Crown 3-4 be vagyok jelenleg , legalabb 1 el kevesebb random tarsat dobna be hozzad.
MTamas1324 a nevem mellesleg, tobbiek is jelolhetnek ha ugy van.
-
Quverto
tag
Az normalis, hogy a gepen a rendes pc s pubg nagyon jol fut , de az emulatoros pubg ba vannak mikrolaggok stb? Mitol lehet ez?
-
Quverto
tag
En nem szoktam semmit allitani amikor telorol atmegyek pl emusra. Amikor visszalepek telora akkor szoktam a sensit lowra allitani mert valamiert mindig customize-n van. Igazabol ennyi. Tokeletes ezen kivul.
Lehet allitani amugy igen, ugyan ugy settings es a sensinel tudod allitani.
[ Szerkesztve ]
-
Quverto
tag
válasz Blackmirror #1125 üzenetére
Elhiszem. Bar en mindketto platformon jatszom, amikor nem vagyok gepkozelben akkor telo, ha gepkozelben vagyok akkor emu, de akkor se mindig.
-
Quverto
tag
Lehet, hogy azota fejlodott annyit a jatek, hogy mas emulatort hasznalokat is kiszuri mar a jatek. Szoval mostmar csak akkor dobhat ossze 2platformot, ha egy csapatban vannak es ugy jatszanak. Aztan fene se tudja.
-
Quverto
tag
Ha valakinek lenne kedve játszani akkor bejelölhet nyugodtan MTamas1324 néven megtalál, jelenleg Plat 1-ben vagyok ha ez számít valamit.
-
Quverto
tag
Milyen kontroller? En azt nezegettem ami magyarban is kaphato az az 5 az 1 ben pubg kontroller vagy mi. Bar a legjobb a Gamesir G5 lenne de az 15 db ezres, meg nem tudom, hogy azert ban jar e vagy a sima kontrollerert igen e.
-
Quverto
tag
-
Quverto
tag
Sziasztok.
En is elkezdtem baratokkal jatszani es lenne par kerdesem ha nem problema. :)
1. Hogy lehet egymas ellen jatszani? Pl lehet olyat, hogy crew vs crew vagy Clan vs clan ez, hogy mukodik?
2. Igazi penzbol vett jatekpenzt lehet goldra valtani vagy silverre?
3. Silvert, hogy lehet a legkonyebben szerezni? Mert csomo dolgot nem gold, nem is igazi penzbol hanem silverert lehet venni? Wtf..
Jelenleg ennyi kerdesem lenne igy elorelathatolag.
Valaszokat elore is koszi. :D
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Sony bdp-s 570 3D, SACD, BD3D!!!
- SONY STR-DB1080 QS 6.1 Házimozi erősítő
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás