Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aprósólyom

addikt

válasz Enigma1945 #30622 üzenetére

De hát, pont te számoltál be hibáról és sok RAM fogyasztásról. Én fél éve visszatettem a korábbi 16GB-os kitet, hogy összemérjem az új 32GB kittel a PUBG tempót. Se 16GB-tal se 32GB-tal nem voltak ilyen problémáim. Még a 0.1% fps-ek sem voltak rosszabbak a 16GB alatt. Elég a 16GB, csak ne fusson valami RAM éhes böngésző a háttérben. Én Vivaldit használok. Egy programozó ajánlotta és tényleg egész jó.

Néztem TechYesCity videót, hogy jó eredmények érhetőek el lecsupaszított windowssal, de ő is elmondta, inkább azt javasolja, hogy mindenki magának csinálja meg, annak ellenére is, hogy ha jól emlékszem a saját maga által lecsupaszított verziót elérhetővé tette.

Kockázat szempontjából, nem csak az adatbiztonság a lényeges kérdés, hanem, hogy a háttérben átveszik-e az irányítást a géped felett és használják spam vagy bot hálózatként, hozzáférést szereznek az e-mail fiókodhoz, amit esetleg másodlagos azonosításra használsz. Pénzügyeket intézel a PC-n? Ma már a vagyoni ellene bűncselekmények jelentős többsége online zajlik. Minden, ami online működik az érzékeny ilyen szempontból. Én javaslom, hogy az hasznosság/kockázat szempontból értékeld ezeket.

Ui.: Láthatod az adatlapomon, hogy nekem sincs overkill gépem. W11 Home-t használok. A 32GB is csak azért van, mert olcsón szereztem és most már nem fogok visszaváltani. Mint írtam, PUBG fél éve még kiválóan ment 16GB RAM-mal a tesztjei alatt. Azóta semmilyen major frissítés nem volt emlékeim szerint. Érdemes megnézned, hogy milyen alkalmazás mennyi RAM-t eszik, és hogy nincs-e kikapcsolva a lapozófájl. :R

Új hozzászólás Aktív témák