Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ha én ezt tudom időben...
-
Ez így van, meg kaptunk két béta kulcsot is a kód mellé, és még ilyenkor a steam-es megjelenés előtti időszakról beszélünk.
Innen lehetett megvenni a játékot elővételben, innen vettem meg a Deluxe Edition-t 40Eur-ért. -
saen
Topikgazda
válasz
agressor12
üzenetére
Már semelyikből, az előrendelők kaptak egy dobozt amiben fixen a teljes Playerunkown set volt, annak a része.
-
válasz
agressor12
üzenetére
-
agressor12
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Melyik ládából lehet nyitni az a sálat?
-
-
zo-lee
aktív tag
Tegnapi játék alatt 3x restartolt a gép, egyszer pedig a játék fagyott le úgy, hogy nekem kellett resetelnem. Másnak is csinálta ? Úgy vettem észre, hogy az Alt+Tab kombót nem bírja a tegnapi patch óta mert előtte nem volt ilyen bajom, és miután nem Alttaboztam sem fordult elő ...
-
Winne
nagyúr
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Vizuálisan nekem annyira nem adta, de a hang mellé atom jó.

-
Hold
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ma megjön a GTX 1080 kíváncsi leszek a változásra

-
sagem
addikt
Wow, ezt nézzétek "PUBG - The movie "

-
PeL
addikt
Ez a mini-14 gusztustalan OP fegyver. Alig van recoilja még kompenzátor vagy egyéb nélkül is, és két gyors fejlövéssel knockolsz vele szinte bármit. SKS kb. tök felesleges lett mellette.
-
GODx
tag
Alacsony felbontásra szerintetek mit cseréljek a konfigomon? Nem szeretek kompetitív játékot akadozva játszani és szeretnék minél több FPS-re törekedni, édeskevés mindent lowra állítani jelenleg, sokszor van 20-30 fps és több másodperces megakadás.
fx6300
gtx1050
8giga ram -
Segal
veterán
Én is szeretek a saját taktikám szerint játszani ha solozok de ugyanakkor amikor (általába ugyanazzal) duozok akkor mégis szívesen megyek annak ellenére is hogy gyakorlatilag 180 fokban más a csapattárs taktikája mert sokat tudok tanulni tőle és ez a késöbbiekben roppant hasznos lehet.
Az már csak hab a tortán a suqados winünk is vele lett. -
Årpi
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem szeretek squadozni amúgy, de duozni is csak 2-3 emberkével...
az 5 (?) FPP Squad winemből abból 3 olyan, hogy a többiek 70 körül haltak..egyszerűen, ha nem tudom alkalmazni a saját elbaszott gondolatmenetemet/játékstílusomat a többiek között akkor nem igazán tudok érvényesülni. 
-
Årpi
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Szerencsére én anno nem bindeltem be, hanem a "manuális" módon csináltam/csinálom, viszonylag sokszor sikerül már elsőre az ugrás... (persze sosem lesz olyan konzisztens mint bindelve). Talán a vaultingig tényleg várhattak volna, főleg, hogy senkinek nem származik a dologból hátránya, hisz bárki bebindelheti...

-
-
Årpi
őstag
Azt hiszem itt abba is hagyom a rankvadászatot mert sokkal feszültebb vagyok egy-egy meccs után, mint amúgy. Pedig máskor is nyerni akartam természetesen, de most sokkal jobban figyeltem mindenre, és óvatosabban játszottam (pedig sokszor szeretek hülye helyekre ugrani, meg 2nd sloton crossbow-al szaladgálni). Így meg a végén még kiégnék ami a 600 óra alatt elég kevésszer sikerült eddig. TOP 200 alatt lenni mid-seasonben szerintem nem rossz azért..

-
KisTücsök
addikt
Ez a dupla bind miért fájt annyira a devnek h kivették?
-
Dani82
senior tag
nekem ez tetszik Oszinten en nagyon varok valamit ami lehoz a pubg-rol es elfelejthetem vegre ezt a jatekot.
200+ oram van benne es semmit nem tudok fejlodni benne. mar 5€-ert megvettem az Aim Hero steam progit, hogy fejlesszem a skillem, elkezdtem militaryra ugrani, hogy lohessek, de semmi. ennek ellenere tok fuggo vagyok es minden nap tiszta lappal ulok le jatszani vele, de mindig idegesen kelek fel, minden meccs utan, hogy gecibena vagyok es nem fejlodok semmit.
-
vzsryl
nagyúr
Most ez komoly, hogy kijött egy 922MB-os frissítés, és b@sztak javítani a statisztikát és az AS szerveres bugot?

Nekem a múlt heti nagy update óta mindenhol 0-t ír az egész statisztikában, és ugye a mások által tapasztalt alap AS szerver beállítás is megvan. -
GODx
tag
Ha nem akadna annyira a játék, gyanítom még jobban tudnék darálni.
-
RazoR
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
PS-re már van egy koppintás!

-
válasz
üzenetére
Már valami nyomorult kitalálta hogy majd ő (ők) csinálnak igazi BR játékot ami minden eddiginél jobb lesz, 400 player egyszerre egy szigeten

Hányan bele fognak bukni majd most, akik ennek a sikerén felbuzdulva, elkezdenek hasonló játékot csinálni

Már látom is ahogy ahogy kickstarteren minden ruppótlan összekalapoz 10-20 ezer dollárt, aztán eltűnik a fenébe.
-
saen
Topikgazda
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Senki nem kapott bant...
-
Hold
őstag
Első csata ködben 3 kill 11. hely. amatőrtől egész jó
-
syler123
veterán
Igen már jó is.
A mostani nagyon király menet volt, kár hogy nem vagyok streamer, mert ez nagyon szép volt
Most volt benne minden, annyira távol voltam a körtől, hogy ha nincs kocsi végem. Tőlem egy 15-20m-re megáll egy kocsi, kiszáll a csávókám jó rálátással és utazhattam tovább, szinte zéró élettel, de volt medicine is nála bőven (6). Szóval helybe hozta a kocsit.
Sajna csak 2. szóval első hely még nem jött össze.
-
tepenzed
őstag
válasz
P3t3rson79
üzenetére
az ump konkrétan mocskos erős, főleg, hogy a kiegeket szórja hozzá a játék. Streamereket mostanában ump-vel és mini14-el látom egyfolytában, ump auton fullos kiegekkel és egy kis recoil controllal iszonyat pontos és erős.
-
P3t3rson79
csendes tag
-
RaGi91
senior tag
válasz
P3t3rson79
üzenetére
ADS = Aim Down Sight (gyakorlatilag amikor zoomolsz).
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
P3t3rson79
üzenetére
Azt jelenti, hogy az SKS és az AK közel használhatatlan lett. Na jó, az AK nem annyira
Egyébként igen. -
P3t3rson79
csendes tag
Valaki meg tudja mondani, hogy mit jelent az ADS Recoil Kick Animation?
Az összes automata és félautomata fegyver visszarúgása megnőtt? Az UMP-nek majdnem a kétszeresére?
Ha ez igaz, akkor az UZI így már felértékelődik nálam... -
zo-lee
aktív tag
Halló Grillo! Lacával ma maratoni gémet tervezünk, mivel mától végre otthon vagyok, úgyhogy PUBG orrvérzésig
Én kb 5-től már leszek, Lac kicsit később becsatlakozik, úgyhogy ha van kedved, szívesen látlak/látunk
Még Csikónak kéne jönnie, de ő suliban van még, nem hiszem, hogy fel tud csatlakozni laptopról, pedig jó lenne 
-
Grillo
őstag
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Ja, ez van, feltartottak a vámon.
Néha jól jönne, ha lehetne több baráti squad, BF-ben is akkor lehetett igazán darálni.Én továbbra is azt látom, hogy lehet játék közben nem vezeték nélküli egeret és billentyűzetet kéne használni. Meg meg kéne tanulni lőni.

-
Hold
őstag
Sziasztok !
Nap bármely részében feltünhetek, unalmas már egyedül, gondoljátok jelöljetek SirMoon néven -
lafaty80
addikt
válasz
Ochocinco46
üzenetére
+1
Nem vagyok én jó, csak vannak jó pillanataim

-
lafaty80
addikt
Az elmúlt 2 nap squad win-jeit köszönöm TheProb-nak és a többieknek (sajnos itt nem tudom hogy kik, ha vannak is itt
). Jó kis csapat, jó játékkal 
-
saen
Topikgazda
A heti patch már éles.
-
Grillo
őstag
Nekem tegnap a nap poénja az volt, mikor töltésnél taboztam asztalra, mire visszaléptem, be is töltötte a szigetet, csak a többiek már épp repültek, én meg egyedül ott futkoztam.

-
niof
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ezek szerint ez még mindig előfordul? Nálunk volt régebben olyan sqad-ban, hogy az egyik mezőn csak úgy felrobbant alattunk egy fullos (sértetlen) Dacia. Nem lőtt ránk senki, és egyszer csak bumm! Red zone sem volt. Mondjuk ez kb. 2 hónapja volt, azóta nem fordult elő. De érdekes volt mindenesetre.
-
Stylerr
addikt
Na, én szerencsére nem voltam Fegyvertelen Katona. Ma már volt egy 9 killes meccsem, de sajnos azon csak 3. lettem, viszont most meg lett az 5. győzelmem is 93 óra játékkal.

-
Segal
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
Tudom elsőre úgy tűnik semmit se csináltam de többször élesztettük egymást a csapatba és a végén amikor rajtunk kívül csak 2 játékos volt (mi még hárman) engem lőttek le elsőnek és egy másik társunkat is de szerencsére a harmadik közbe lekapta a 2 ellenfelet tehát ha másra nem is voltam jó a végén de golyófogónak tökéletesen alkalmas voltam

-
-
Segal
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
-
lemusz
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
lol

-
freeknight
őstag
3 óra játék után nekem is meglett az első chicken dinner, igaz sqaudban 2 killel, csak úgy örültem, hogy képet elfelejtettem
. De majd Kele és Segal biztos feldobják 
-
<Lacy85>
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
Miért dobtam ki? Eddig 70+órám van benne.
Sok játékot 2x ennyiért vettem, és fele ennyit se játszottam vele.
Újra meg akkor venném meg, ha az említett dolgokat megcsinálják normálisan (tehát soha
) -
Jinxb1rd
addikt
-
TheProb
veterán
Van amúgy itt valaki, aki advanced szinten vágja a discord-ot?
Lenne pár kérdésem role kiosztással kapcsolatban.
-
Carlytoo
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Félre értés ne essék. Itt nem csupán újabb és újabb szerverek kreálása a cél. Itt csupán arról van szó, hogy van egy streamer srác nevesül: Caucher, aki szeretné maga köré gyűjteni a nézőit. Ha valaki szeretne vele játszani és a nem profi játékosokkal együtt ökörködni, akkor ott megteheti. A PH! kocsmában én is benne vagyok. Az egy nagyon jó szerver a PH tagoknak. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne a PH vonatkozásán kívül egy másfajta szerver, ahol a PUBG és még más egyéb játékok is jelen vannak. Azért is linkeltem be, mert itt PUBG is megy javarészt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

MG, ez HATALMASAN JO!!!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)