Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pendre54

addikt

válasz Orgi #30599 üzenetére

Sajnos igazat kell adnom a problémát beíró társnak, mert én is ezzel szembesültem tegnap. Szeptemberben raktam össze, egy egy teljesen új AMD-s konfigot(a profilomban látható), ami egy 5 éves, intelest váltott.( Asus Prime Z390-A, i9-9900, 32 GB DDR4 3200 MHz, Asus RTX 3060 Ti)
    Már gyakorlatilag október eleje óta nem vetem elő a játékot( a BF6, és az ARC Raiders megy csak), de tegnap láttam a Steam-en, a promóciós videót, erről a havas Erangelről, és emiatt este letoltam három kört azon.
    Valami katasztrófa volt a játékmenet, a proci kihasználtsága még az 50 %-ot sem érte el, de az 5070-es VGA is csak malmozott, olyan max. 70 % körül. Ezzel együtt is, olyan 110-130 fps volt az átlag, ami nem is lett volna baj, de az egész játékmenet darabos volt, szaggatott, és voltak olyan szituk, hogy például elindultam egy ajtó felé, majd egy-két másodperces beakadás, és utána mondjuk 90 fokkal elfordulva, teljesen másik irányba, egy fal felé néztem.
    Win 11 Home, 25H2 naprakészen.
    A korábbi inteles cuccaimon, szépen futott a játék, 150-160 körüli fps-el. Hozzáteszem, hogy tegnap legalább 2 órát toltam még a BF 6-ot is, ott minden vajsimán futott.

Új hozzászólás Aktív témák