Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos igazat kell adnom a problémát beíró társnak, mert én is ezzel szembesültem tegnap. Szeptemberben raktam össze, egy egy teljesen új AMD-s konfigot(a profilomban látható), ami egy 5 éves, intelest váltott.( Asus Prime Z390-A, i9-9900, 32 GB DDR4 3200 MHz, Asus RTX 3060 Ti)
Már gyakorlatilag október eleje óta nem vetem elő a játékot( a BF6, és az ARC Raiders megy csak), de tegnap láttam a Steam-en, a promóciós videót, erről a havas Erangelről, és emiatt este letoltam három kört azon.
Valami katasztrófa volt a játékmenet, a proci kihasználtsága még az 50 %-ot sem érte el, de az 5070-es VGA is csak malmozott, olyan max. 70 % körül. Ezzel együtt is, olyan 110-130 fps volt az átlag, ami nem is lett volna baj, de az egész játékmenet darabos volt, szaggatott, és voltak olyan szituk, hogy például elindultam egy ajtó felé, majd egy-két másodperces beakadás, és utána mondjuk 90 fokkal elfordulva, teljesen másik irányba, egy fal felé néztem.
Win 11 Home, 25H2 naprakészen.
A korábbi inteles cuccaimon, szépen futott a játék, 150-160 körüli fps-el. Hozzáteszem, hogy tegnap legalább 2 órát toltam még a BF 6-ot is, ott minden vajsimán futott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
saen