Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
Azt ertem szaggatas alatt, hogy nagy tomegben tomegben lemegy 20-30 fps korulre (kisebb szitukban 50-60 korul van, azzal meg nincs bajom), igy meg nem adja. Ha ez normalis, akkor gondok vannak a jatekkal szerintem. :/ Mindegy, igyis-ugyis akratam ramot boviteni, majd meglatom segit-e rajta. Huzni nem akarok semmit.
-
atidzsiforc
őstag
Hali, felraktam a jatekot a logoutos cikk olvasasa utan. El lehet vele szorakozni, de nagyobb bazisokon tomegnyomorban iszonyatosan szaggat az adatlapomon levo konfigon teljesen minimum grafikan is. Konkretan velozni nem tudok, annyira rossz. Mi keves?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest