Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én speciel nem tudom mi tévő legyek.
Van egy teljesen jól működő bétás Sony fiókom béta csekélységekkel(bétás válldísz, elvileg egy szett camo), teljes Steam kompatibilitással(ami fontos), viszont a Sony dollár+20% árazása nagyon nem tetszik(drágább mint az euro ár), és a Sony a jelenlegi dombornyomott kártyámat sem fogadja el valamiért(előfizetés csak kártyával lehetséges). Persze ez addig nagyon nem fontos, míg egy forintot nem költök rá, de ha később összeszedik magukat, és egy tényleg élvezhető MMOFPS-t faragnak a jelenlegi összevisszaságból, akkor akár havidíjat is fizetnék nekik.Prosiebenéknél alapból euro van, talán a kártyám is elfogadnák, de Steam-el az nem megy, csak a saját eu kliensükkel, ami viszon vagy működik rendesen, vagy nem. Én minden további nélkül arra számítok, hogy az EU klienssel több gond lesz, mint a Sony saját változatával.

-
Föcsök
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Így igaz már tényleg jó. Leszedtem x-jére is és most már mikor belépek és elfogadom azt a szart egyből bejön a launchpad és elkezdi tölteni! Jaj de jó, köszi az infot BigBlackDog!

-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
VPN?
Az meg mi a szösznek? Elvileg bármely sima Sony Station fiókot megeszik a planetside2.com/Steames kliens. Olyat pedig itt lehet csinálni.Igazából elqrták az egészet, mert a Steam a Planetside2.com-ról is letölthető "amerikai" klienst szedi le, na most a .com-os "amerikai" oldal simán visszarugodos a Planetside2.eu oldalra ha újonnan akarsz regisztrálni, az EU oldalon meg ProsiebenSat1 fiókot akar csináltatni, de az meg CSAK az ugyanitt letölthető "európai" PS2 klienssel működik.
Megoldás? A linkelt https://account.station.sony.com/ kell csinálni egy Sony Station fiókot, és meg van oldva a dolog, a ProsiebenSat1(Planetside2.eu) meg főjön meg a levében a szar bugos kliensével együtt.

Amit említtettem az továbbra is él, érdemes lehet Magyarország helyett Ausztriát hazudni új Sony Station(Prosiebennél nem kell! ott alapból euróval számol) fiók készítésénél, mert ha ne adj isten később fizetnétek valamit a Sonynak, akkor a magyar régióban dollár árak érvényesek, de rávernek még 20% áfát. Az euró árak viszont picit magasabbak mint a dollár árak, viszont azokra nem jön még rá áfa, így 10-15%-al drágább minden Hungary fiókból, mint Austria fiókból.

-
Föcsök
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Azóta annyira már rájöttem, hogy belépni az oldalra be lehet, csak nem a planetside.com, hanem a .eu-n kell próbálkozni. Onnan is leszedtem az exe-t, úgy megint bejött a Terms and conditions. de semmi nem történt utána ugyanúgy.:S
-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy teljesen jól működő bétás Sony fiókom béta csekélységekkel(bétás válldísz, elvileg egy szett camo), teljes Steam kompatibilitással(ami fontos), viszont a Sony dollár+20% árazása nagyon nem tetszik(drágább mint az euro ár), és a Sony a jelenlegi dombornyomott kártyámat sem fogadja el valamiért(előfizetés csak kártyával lehetséges). Persze ez addig nagyon nem fontos, míg egy forintot nem költök rá, de ha később összeszedik magukat, és egy tényleg élvezhető MMOFPS-t faragnak a jelenlegi összevisszaságból, akkor akár havidíjat is fizetnék nekik.

Az meg mi a szösznek? Elvileg bármely sima Sony Station fiókot megeszik a planetside2.com/Steames kliens.