Hirdetés
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én speciel nem tudom mi tévő legyek.
Van egy teljesen jól működő bétás Sony fiókom béta csekélységekkel(bétás válldísz, elvileg egy szett camo), teljes Steam kompatibilitással(ami fontos), viszont a Sony dollár+20% árazása nagyon nem tetszik(drágább mint az euro ár), és a Sony a jelenlegi dombornyomott kártyámat sem fogadja el valamiért(előfizetés csak kártyával lehetséges). Persze ez addig nagyon nem fontos, míg egy forintot nem költök rá, de ha később összeszedik magukat, és egy tényleg élvezhető MMOFPS-t faragnak a jelenlegi összevisszaságból, akkor akár havidíjat is fizetnék nekik.Prosiebenéknél alapból euro van, talán a kártyám is elfogadnák, de Steam-el az nem megy, csak a saját eu kliensükkel, ami viszon vagy működik rendesen, vagy nem. Én minden további nélkül arra számítok, hogy az EU klienssel több gond lesz, mint a Sony saját változatával.

-
Föcsök
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Így igaz már tényleg jó. Leszedtem x-jére is és most már mikor belépek és elfogadom azt a szart egyből bejön a launchpad és elkezdi tölteni! Jaj de jó, köszi az infot BigBlackDog!

Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Ally
- Formula-1 humoros
- Toshiba notebook topic
- Óra topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van egy teljesen jól működő bétás Sony fiókom béta csekélységekkel(bétás válldísz, elvileg egy szett camo), teljes Steam kompatibilitással(ami fontos), viszont a Sony dollár+20% árazása nagyon nem tetszik(drágább mint az euro ár), és a Sony a jelenlegi dombornyomott kártyámat sem fogadja el valamiért(előfizetés csak kártyával lehetséges). Persze ez addig nagyon nem fontos, míg egy forintot nem költök rá, de ha később összeszedik magukat, és egy tényleg élvezhető MMOFPS-t faragnak a jelenlegi összevisszaságból, akkor akár havidíjat is fizetnék nekik.