- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én speciel nem tudom mi tévő legyek.
Van egy teljesen jól működő bétás Sony fiókom béta csekélységekkel(bétás válldísz, elvileg egy szett camo), teljes Steam kompatibilitással(ami fontos), viszont a Sony dollár+20% árazása nagyon nem tetszik(drágább mint az euro ár), és a Sony a jelenlegi dombornyomott kártyámat sem fogadja el valamiért(előfizetés csak kártyával lehetséges). Persze ez addig nagyon nem fontos, míg egy forintot nem költök rá, de ha később összeszedik magukat, és egy tényleg élvezhető MMOFPS-t faragnak a jelenlegi összevisszaságból, akkor akár havidíjat is fizetnék nekik.Prosiebenéknél alapból euro van, talán a kártyám is elfogadnák, de Steam-el az nem megy, csak a saját eu kliensükkel, ami viszon vagy működik rendesen, vagy nem. Én minden további nélkül arra számítok, hogy az EU klienssel több gond lesz, mint a Sony saját változatával.

-
Föcsök
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Így igaz már tényleg jó. Leszedtem x-jére is és most már mikor belépek és elfogadom azt a szart egyből bejön a launchpad és elkezdi tölteni! Jaj de jó, köszi az infot BigBlackDog!

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy teljesen jól működő bétás Sony fiókom béta csekélységekkel(bétás válldísz, elvileg egy szett camo), teljes Steam kompatibilitással(ami fontos), viszont a Sony dollár+20% árazása nagyon nem tetszik(drágább mint az euro ár), és a Sony a jelenlegi dombornyomott kártyámat sem fogadja el valamiért(előfizetés csak kártyával lehetséges). Persze ez addig nagyon nem fontos, míg egy forintot nem költök rá, de ha később összeszedik magukat, és egy tényleg élvezhető MMOFPS-t faragnak a jelenlegi összevisszaságból, akkor akár havidíjat is fizetnék nekik.