- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- A Honor profi iPhone másolásban
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Meg még egy engi hátra aki folyamatosan javít menet közben.
Az utóbbi hetekben figyeltem fel erre a taktikára, 1-1 elleni harcban a lightning-al nem nagyon szoktam kijönni belőle élve, csak ha ki lehet használni a terep adottságait.Remélem, csinálnak vele majd valamit, mert teljesen felborítja az egyensúlyt. Tankkal szinte lehetetlen kilőni, mert villámgyors, és elpucol, ha megsebzik. Mint egy idegesítő szúnyog, ami mindig visszatér. Szerintem az lenne rá a megoldás, ha kivennék a lehetőséget, hogy az engi menet közben javítsa. Ennyiből a tankoknak is megjárna, hogy a második ülésben ülő használhassa az engineer tool-t.
Szerintem az még elviselhető kompromisszum, hogy rajtaütésszerűen támad a frontvonalon, elüti az embereket, vagy tankra támad, majd elpucol, és a fedezékben megjavítja magát. De a menet közbeni javítás nem érzem, hogy rendben lenne.
Persze lehetne ellene tenni, ha mindenki figyelne rájuk, akkor pár infantry elintézhetné őket egy össztűzzel, nem kell neki olyan sok tár. De amíg az emberek nem figyelnek egymásra és a környezetükre, addig lesz létjogosultsága ennek a taktikának.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Automata kávégépek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- PC Architech Branding
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest