Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Amantius
üzenetére
Tegnap bementem a training-re, és vagy 4 órán keresztül lődöztem a bábukat, meg a tankokat, meg mindent, amit találtam... de ezt még el kell játszani párszor, mert annyi cucc van, és a nevük is hasonló sok esetben.
Ami viszont döbbenet, hogy ha már kompenzátort lehet tenni egy puskára, akkor azt a kompenzátort miért nem úgy teszi fel, hogy átlósan ne másszon már el a lövés

Pisztoly nagyon jó, van olyan, amivel 3 találat hozza a killt...és egész gyors is ráadásul. De nyilván nem arra kell először költeni.
Az a baj, hogy rögtön az elején elnyomtam véletlenül valamelyik karinál egy 100-as értékű fejlesztést, és most vihetnék vele 3 gránátot is akár, de gránátom meg egy sincs, mert ahogy nézem, eléggé drága.
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest