Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundzsel
csendes tag
Bocs, összekevertem a Primax Colorado scanner problémát...
Azt javaslom, hogy telepítsd a Win 98-hoz való drivert, ezután az eszközkezelő kiírja, hogy ütközés van a hardwer és a szoftver között, ezt sárga kérdőjellel jelzi, ezután kerestesd meg az Interneten a megfelelő szoftvert, ahogy az néhány nappal ezelőtt leírtam.Ennek működnie kell!!
Lehet, hogy 2-3-szor meg kell ismételned.
Ha még most sem jó, akkor a jövő héten már otthon leszek, akkor meg tudom nézni konkrétabban az én számítógépemen.
Ha még ekkor sem lesz jó, és Pesten laksz, akkor inkább elugrom hozzád és 15 perc alatt kész lesz.
Üdv
-
Bundzsel
csendes tag
Nekem így sikerült:
vezérlőpult
rendszer
hardver fül
eszközkezelő
sárga kérdőjel ( ez a hardver nem muzsikál)
illesztőprogram
frissítés
Windows Update
és akkor megkeresi a hardverhez való cuccokat
Ha elsőre nem sikerül, ne csüggedj, nekem a digit.fényképezőgépemhez harmadszorra jött le, a tunerkártyához másodszorra. Ne kérdezd, miért, nem tudom.
Üdv, ha tudok, segítek.
-
Bundzsel
csendes tag
-
Bundzsel
csendes tag
Tud valaki segíteni?
Pár évvel ezelőtt vettem egy PixelView PlayTV pro kártyát, ami Win 98 alatt most is működik. A vinyó particionált, a másik partíción XP fut, letöltöttem hozzá a frissítéseket, de a progi indulásakor azt a hibaüzenetet kapom, hogy nincs hardver telepítve. Telepíteni meg nem tudom, vagy csak én vagyok mafla.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest