Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
Én is nagyon várom az első végleges specifikációkat a 8a-ról !
A 8a jöhet szóba köv. mobilnak (a pixel-4 -em elhalt) amennyiben Sony (fő)kamerája lesz mint az előd "a"-soknak.(A 6a, 7a nagyon sarkosak, nem zsebbarátak annyra, és könnyebben törhetnek, nagyobbnak érződnek, a nem "a"-sok főkamerái samsungok, nálam az esélytelen, már a Tensor-samsung-SoC -ot is erősen nehezményezem.)
Amennyiben sokáig húzzák a 8a-t, vagy túlárazzák, vagy nem egy jófajta Sony főkamerát kap, avagy nem lesz kiemelkedő a video-felvétel érzékenysége (low-light), akkor elengedem, és veszek pixel-5 -öt, vagy 4a -t, vagy újra egy 4 -et (4-hez úgyis van több tokom, és immáron cserealkatrészeim is, illetve az android11-et szeretem (a 12 lassabb, a 13 bluetooth gondokkal küzd, a 14!?), nem is frissítettem 11-nél feljebb) ....
-
lood55
tag
Én személy szerint nagyon várom a 8a-t és remélem, hogy jelentősen mérséklődik ez a brutális ár, ami a 8-as szériánál bejött. Bár ha prociban és kamerában nem butítanak nagyon, akkor max. anyaghasználatban lehetne még spórolni.
Lássuk! -
tasy12
csendes tag
Én is 4a-val kezdtem. Méretben, specifikációban tökéletes volt, csak az akksi kezdett gyengélkedni elég hamar, meg nekem hiányzott a széleslátó. Utána lett 4a5G kb 2 évig ami mai napig a fiókban van és hibátlanul működik. A 6-ost és 7-est kipróbáltam 1-1 hónapra, de igazából csak az ingyen fülesek miatt vettem őket , mert csak a telefonra sajnáltam annyi pénzt. Végül a 6a lett a befutó 320 euróért ajándék Chromecastal, illetve egy törött kijelzős iPhone 4S-t !!! is beszámoltak 90 euróért. Szerintem a legnagyobb deal volt
-
Wesiz
tag
mondjuk ez legkevésbé a google sara aki évente 3 telefont ad ki (A széria, sima és pro). a google-n kívül az apple az akinek átlátható a termékpalettája (sima, plus, pro és pro max). minden más gyártó valóban hetente tolja ki az újabb modelleket.
-
Most egy kicsit gondolkodjunk el a címen.... aztán csodálkozunk, hogy egyre gyorsabban adnak ki új modelleket a mobil márkák.
-
pooley
csendes tag
Egyetértek veled, én is egy Pixel 4a-t használok már két éve. Nem félek attól, hogy megadná magát, bár frissítések már nem lesznek hozzá.
Elégedett vagyok vele, bár váltanék egy komolyabb Pixel-re (7vagy 8). -
Örni
senior tag
Úgy látom az "olcsóbb" telefonoknak meg már direkt szélesebb kávájuk is lesz, hogy elriasszák az embert. Lásd Samsung is.
-
Wesiz
tag
az a baj hogy annyira kevés lett a különbség az A szériás pixelek és a "sima" modellek között árban és tudásban egyaránt (ami nyilván tudatos, terelni kell a drága modellek felé az embereket) hogy egyre kevésbé látom az értelmét az A szériának.
pedig kedvencem volt, szerintem minden idők legjobb ár/értékű telefonja a pixel 4a volt 349 dollárért még 2020 elején. ez volt az első "komolyabb" telefonom és a csúcsmodellek 1.000 dolláros árnának a harmadáért kaptam egy olyat ami számomra a legfontosabb dolgokban (sebesség, kamera) ott volt szorosan mögöttük, mindez 128 giga tárhellyel és 6 giga rammal elég időtálló is volt. mai napig megvan, sajnos a kijelzőjét csúnyán összetörtem ezért már nem fő telefon de a mai napig tökéletesen alkalmas lenne fő telefonnak is, a sebessége és a kamerája mai szemmel is bőségesen elegendő még évekig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest