Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• elttiL

senior tag

válasz LOTR #31 üzenetére

Na: Miskolci Sütő (örülnek a pécsi pékek :(( ) Sajtos Toast kenyér.

• elttiL

senior tag

Először is bocs azoktól, akikből allergiás érzést vált ki ez a topic.
    Találtam egy ölég jó kenyeret: a M.......i sütő Sajtos Toast kenyere nagyon finom pirítva, 3min 50s-ig sütve nagyon finom . :) a burgonást még kipróbálom.

• elttiL

senior tag

válasz simonzé #26 üzenetére

Hát igen, egy kicsit kopár még a www.piritoskenyer.hu. (ingyé le lehet foglalni?)
    Nem tuti tanácsot akartam, kiváncsi voltam, na, hogy ki mint hogyan, ugyanúgy, mint ha szilikont kennél a kenyérre, izé, a cpura a vajat, vagy hogyisvanez :F
    Tennap vettem egy vm. pécsi sütő cég (pici cég) (ja, pécsi vagyok majdnem)....kenyeréből..., még nem próbáltam ki.
    [.....] annyira kell megpirítani, hogy alig láthatóan barnulni kezdjen, és egészen picit ropogós legyen a felszíne. - ez így nekem is ok, de ultra száraz/izszegény , és ez engem egy kicsit zavar, és arra ösztönöz, hogy tovább keressek, addig, amíg meg nem találom az igazi kenyeret....:B

[Szerkesztve]

• elttiL

senior tag

válasz simonzé #21 üzenetére

Helló!
    Hidd el, sokat gondolkoztam rajta. (ha nem gondolkoztam volna 1x-se, akkor östag lennék itt. :P) Érdekel a téma, nem szégyellem.
    Azért értelemben vetexik a ''szeretem a cd-íróm''- mal, valljuk be az én javamra. :C

Elkezdem tesztelni a kenyereket és és és háááát? NEM mondom meg nektek meg, hogy mellyik a tuti.

Ui.: jó a szeretem a cdíróm topic

nincs sértődés, persze, hogy nincs, miért lenne?
    elhódítottam volna a leghülyébb topic címet? (de nem a leghülébb fórumzoo címet), erre azt mondom: bütte vadok rá . szoros a küzdelem, számtalan f@szságot kérdeztek itt meg egymástól láttam az elöbb egy ilyet: kutya :F

• elttiL

senior tag

Nem viccnek szántam.
    Den: Vannak itt sületlenebb (:) ) témák is, keress rájuk.
    Faradt gőzbe raktam, asszem itt van a ''Mitől puncs a puncs'' okosság is. Meg a T.S.O gazdaságos is. legközelebb, ha virágöntözési szokásokról szeretnék topicotnyitni, nyitok inkább egy intel vs. amd-t, arra csak azt irod, van már ilyen.

Nekünk (kicsaládomban) soha sem volt kenyérpirítónk (ne sajnáljatok miatta), ha pirítóskenyér kellett, zsírban/olajban kreáltuk meg, fokhagymával okés volt. Egyszer jó régen, valami bútorcipelés ürügyén ettem kenyérpirítóban pirított kenyeret, megvajazva, bacon szalonnával, tök fincsi volt.
    Most x év után valahogy szeretnék ilyet enni, mindig kis menyassznyommal hétvégén reggelente. Remélem nem bűn.

Persze manapság már a pizza meg a pacalpörkölt dívik reggelente.

Na akkor van valami tuti kenyér, vagy próbálgassak.

Ja egyébként: anyós/após (jelöltek) -éknak kis pékségük van, igazán tuti kenyeret csinálnak, nem mükenyeret, de nem igazán tudták megmondani, hogy mi is kellene abba kenyérbe. (lehet, hogy azért, mert nem csinálnak eszement dolgokat (pl. tartós kegyeret se, az E betük nem hazudnak, vagy a tigris/oroszlán/pingvin/celeron kenyeret :) )

Hogy értelme legyen a topicnak (egyesek szerint): eladó radeon9100 (connect3d, 128MB) pécsi átadással, asszem egy kis gar is van még rá.

tényleg azt gondoltam, hogy megmondjátok a tutit.

[Szerkesztve]

• elttiL

senior tag

Használtam a keresőt, de nem találtam hasonlót.

Szeretném megtudni, hogy melyik kenyér a legalkalmasabb arra, hogy a lehető legfinomabb pirítóskenyeret süssek belőle. Az olajban, zsírban megsütött nem jöhet szóba, mert csak. A hardware egy LG kenyérpirítós mikrosütő, rettenetes 900W-os (mikrosütő) teljesítménnyel. Tehát a sowtware-t keresem hozzá: szeletelt toast kenyér képében. Ami nem jött be eddig: a raps (<--->) toastkenyere: száraz, totálisan íztelen pirítóst kapunk, ha ezt használjuk. (megjegyzem: a bundáskenyérnek okés). Hagyományos fehér kenyér: mint az előző.

Érdekel a sütési idő is. A sütőn max 3 min 50 sec állítható be. Ha ez nem elég, akkor ki mennyivel szokta túlsütni, szószerinti fordítással: mekkora az overburning.
    Szerintem valamilyen ''adalékos kenyér'' a megoldás: burgonyás? De ezt csak gondolom.

A gyári kerek meg szögletes kétszersültet hadjuk ki.

Aztán, nem zárkózom el egy miniteszttől sem a sütővel.

Hát szóval hajrá!

Aktív témák