Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nem vita, csak csodálkozás.
Nálam a Philips gyártmányokkal nem volt probléma. Lehetett CD, vagy DVD, mindegy volt. Gond lenne velük? Meglehet. Akkor én szerencsés szériát fogtam ki.
Nem jött be, rendben. Akkor melyek voltak azok a lemezek, amelyekkel nem volt gondod?
Megjegyzem ez a Pioneer 111-es írók rovata, de tapasztalataid hasznosak lehetnek számunkra is. Mondom ezt azért, mert LG az (újra)íród.
Az előzőleg olvasottak láttán tudhatod, a Plextor felé nyomulok. Ettől független szívesen veszem mások tapasztalatát. Bizonyára mások is így vannak ezzel. Mármint tapasztalat, és miegymás. Kicsit belegabalyodtam, bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Gumi és felni topik
- Játékfejlesztés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Subaru topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- (új, bontatlan) ADATA Ultimate SU650 120GB (Foxpost:+1400Ft)
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest