- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
maxcooper
tag
Mellesleg arra nincs tippe valakinek amit néhány hozzászólással írtam, a Audigy + Pinnacle ügyben...mert az a Do not monitor mindig be van pipálva és a f*szom ki van vele hogy állandóan b*sztatni kell....
-
maxcooper
tag
Próbáld meg azt, bár nem hiszem hogy javulást eredményez, de próba cseresznye, kiveszed a karit átrakod egy másik pci szlotba és újrarakod. Persze előtte szedd le a drivert és távolítsd el az eszközt.
Az ért nem hiszem hogy jobb lesz mert ez a probléma nagyon szöftveresnek tűnik...
Nem a gyári szoftverrel lesz a gond szerintem hanem hogy valamivel össszeakad....kérdés hogy mivel...nem hinném hogy a Norton kavarna, inkább valami kodekes, VGA kezelős dologra gondolok....de egyébként megcsinálja a képet vagy nem?!
Csinál egy képet+egy vmi.thumb file-t, ami a kép mintatükre ként szolgál a progiba, mint vindóz-nál, ha az intézőben mintatűkör nézetre váltasz....
Az viszont igaz hogy fagyás nekem is volt a mintatükrök kapcsán, de az azért volt mert a registry-ben lelőttem a mintatükör file készítést és szegénykém meg akart csinálni...nem tudom hogy ez hogy jutott most az eszembe, de hátha a neked is beugrik valami
...ezek után passz....
Ahogy bácsikám mondaná: Csináld meg a havi rendeset! (Reinstall XP))
-
maxcooper
tag
Közben vmi új hardware? Software?
Gyanús a kodek, azzal nekem is volt gondom, de egyébként lehet hogy eltávolítod a vasat meg a szoftvert, újrarakod és jó lesz....
Csak tipp, de megér egy próbát....bevallom én még nem próbáltam a snapshot-ot -
maxcooper
tag
Hi!
Nekem is Pinnacle PCTV Pro-m van!
Voltak gondjaim XP alatt főleg a képpel.
A lényeg ami lejött hogy a Codec-pack-okat felejtségtek el.
Rakjatok fel egy aktuális Divx, Xvid kodeket (esetleh AC-3, ffdshow) és megy 99%-ban minden!
Nekem, sem volt képem amikor ACE Mega kodeket használtam, sőtt olyan is volt hogy eccerűen fagyott, restartolt.
Előforul olyan hogy rádióról átkapcsolva nincs kép, ilyenkor Vision ki/be kapcs és ok!
Ha valakinek nincs pl hang, vagy a felvett videón nincs hang akkor nézze meg az audió beállításokat hogy jó helyről veszi-e az igét a progi.
Mellesleg, hogy megvettem az SB Audigy (bulk) karimat és próbáltam auxra külön csatival átlőni a cuccot, volt gondom (és még van is) mivel minden indításko ki kell kapcsolni egy ''Do not monitor'' nevű ablakocskát a Creativ Surround Mixer-ben a Rec szekciónál
ha ez megvan onnantól van hang viszon picit gagyi, szerintem az lehet a gáz hogy hangkari/CD-Rom analó kimenet kábelt használok...vagy nem?!
A kép, hang csúszás előforul, passzolom mért, nekem is időnként volt ilyen, bár szerintem vmilyen szoftver a ludas, viszont ha a Vision csúszik ott a Ulead Video Studio 8, azzal nem volt még gond, de érdemes megnézni gyengébb minőségű mpeg konvertálással...
Hát remélem segítettem, ha nem akkor remélem nekem segít vki
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest