Keresés

Aktív témák

• maxcooper

tag

Mellesleg arra nincs tippe valakinek amit néhány hozzászólással írtam, a Audigy + Pinnacle ügyben...mert az a Do not monitor mindig be van pipálva és a f*szom ki van vele hogy állandóan b*sztatni kell.... :))

• maxcooper

tag

Próbáld meg azt, bár nem hiszem hogy javulást eredményez, de próba cseresznye, kiveszed a karit átrakod egy másik pci szlotba és újrarakod. Persze előtte szedd le a drivert és távolítsd el az eszközt.
    Az ért nem hiszem hogy jobb lesz mert ez a probléma nagyon szöftveresnek tűnik...
    Nem a gyári szoftverrel lesz a gond szerintem hanem hogy valamivel össszeakad....kérdés hogy mivel...nem hinném hogy a Norton kavarna, inkább valami kodekes, VGA kezelős dologra gondolok....de egyébként megcsinálja a képet vagy nem?!
    Csinál egy képet+egy vmi.thumb file-t, ami a kép mintatükre ként szolgál a progiba, mint vindóz-nál, ha az intézőben mintatűkör nézetre váltasz....
    Az viszont igaz hogy fagyás nekem is volt a mintatükrök kapcsán, de az azért volt mert a registry-ben lelőttem a mintatükör file készítést és szegénykém meg akart csinálni...nem tudom hogy ez hogy jutott most az eszembe, de hátha a neked is beugrik valami :DDD
    ...ezek után passz....
    Ahogy bácsikám mondaná: Csináld meg a havi rendeset! (Reinstall XP) :DD )

• maxcooper

tag

Közben vmi új hardware? Software?
    Gyanús a kodek, azzal nekem is volt gondom, de egyébként lehet hogy eltávolítod a vasat meg a szoftvert, újrarakod és jó lesz....
    Csak tipp, de megér egy próbát....bevallom én még nem próbáltam a snapshot-ot :)

• maxcooper

tag

Hi!
    Nekem is Pinnacle PCTV Pro-m van!
    Voltak gondjaim XP alatt főleg a képpel.
    A lényeg ami lejött hogy a Codec-pack-okat felejtségtek el.
    Rakjatok fel egy aktuális Divx, Xvid kodeket (esetleh AC-3, ffdshow) és megy 99%-ban minden!
    Nekem, sem volt képem amikor ACE Mega kodeket használtam, sőtt olyan is volt hogy eccerűen fagyott, restartolt.
    Előforul olyan hogy rádióról átkapcsolva nincs kép, ilyenkor Vision ki/be kapcs és ok!
    Ha valakinek nincs pl hang, vagy a felvett videón nincs hang akkor nézze meg az audió beállításokat hogy jó helyről veszi-e az igét a progi.

Mellesleg, hogy megvettem az SB Audigy (bulk) karimat és próbáltam auxra külön csatival átlőni a cuccot, volt gondom (és még van is) mivel minden indításko ki kell kapcsolni egy ''Do not monitor'' nevű ablakocskát a Creativ Surround Mixer-ben a Rec szekciónál
    [kép]
    ha ez megvan onnantól van hang viszon picit gagyi, szerintem az lehet a gáz hogy hangkari/CD-Rom analó kimenet kábelt használok...vagy nem?!

A kép, hang csúszás előforul, passzolom mért, nekem is időnként volt ilyen, bár szerintem vmilyen szoftver a ludas, viszont ha a Vision csúszik ott a Ulead Video Studio 8, azzal nem volt még gond, de érdemes megnézni gyengébb minőségű mpeg konvertálással...
    Hát remélem segítettem, ha nem akkor remélem nekem segít vki :U

Aktív témák

Hirdetés