- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
apu30
csendes tag
A hang rendbe jött. Az Nvidia saját hardverbizgeráló programja nem akart megszólalni, ha 4 hangszórós rendszerbeállításon csak egy pár hszóró függ. Miért csak a view alatt???
Azt már én is tapasztaltam, hogy vmi videocodeccel gondja lehet, és akkor lehetetlen capture-ölni. Az ACE lenne a hibás?? Micsoda véletlen, hogy ez is fent van! Mi nincs? :) Egyenként egy évbe került volna megtalálni, majd kipróbálom.
Köszi. -
apu30
csendes tag
barton 2500, Nvidia2 chipset ABIT NF7-S mobón, Pinnacle PCTV PRO
A Pinnacle honlapján írta egy fejlesztő 2003.03-ban: sajnos a pinnacle pctv( és Pro, Delux) nem KOMPATIBILIS az nvidia chipsettel -'Jó hogy hamarabb működött nálam, minthogy ezt olvastam. úgy tűnik az nVidiások ügyesebbek voltak :)' - és DX9.x-re (alap a WinXP-n ha jól tudom) lett 5.x-es verziótól optimalizálva.
A win98SE se az nvidia se a pinnacle softwaret nem nyelte be. A két oprendszer egészen másképp működött! PCTV5.11-es gyári CD-vel kezdtem, de a capture fagyott. Levele, 5.50 install. A pinnacle legagyizott (upgrade helyett downgrade) RAVE módba (korlátozott felhasználói jogok-csak miro és vcd minőség, 0timeshift). Ezen a már topicban is említett VisionID.dll csere segített.
Ez ideáig minden ment. Értsd:
- A PCTV PRO-nak normál esetben nincs alapzaja! A Starwars II. alatt a Channel 2+1 beállítással bámulatos lézerkardsuhogást produkált. (ha vkit érdekel emilben tudok küldeni egy kisebb divx-et, mpeg 128kb 2+1 hanggal)
- A bemeneti hangerő szintje az audio ablakban állítható, a bal alsó csúszkán. Nálam 9-es szinten (az alap 50!!) jön azonos hangerőn az alap és a felvétel. Alatta mutatja egy kijelzőn (színes), hogy minden frekit be tud e fogni. Az alapértelmezett nagyon hangos, és magas hangoknál recseg. A hang nálam az alaplapi APU-ra (audio processor unit<-többcsatornás AC97, azt hiszem nVidia sajátosság) van átkötve, és még egy virtual sorroundot is ki lehet belőle csalni.
- a videoformátum vcd, svcd, dvd-L, DVD mellett miro XL, DV és DivX működik. A DivX jobb egérgombbal megnyitja a saját konfig ablakát, és tetszőlegesen beállítható. Úgy vettem észre, hogy a b/s értéket a kártya felülbírálja,(ezért nem minden jön le egy CD méretben) de a képméretet és egyebeket benyeli. A jobb képminőség miatt MPEG-2 felvételt (deinterlaced+noise filter), és vidomi encodert használok Divx5.02-vel
- ha bármilyen videoprogramot (divx player, Dvdx, Vidomi, Vdub) használtam a gépen a Pinnacle nem képes normális működésre, de ha vele kezdem akkor kifogástalan.
Remélem egy-két hasznos infót tudtam adni....
.... és ha vkinek lenne tippje, hogy TEGNAP ÓTA a lejátszásnál miért nem hallom a hangot a TV-n, mikor a felvételen rajta van (!?!?), az kérem ossza meg velem.
....2 napja telepítettem a HP735 digi fotógép szoftverjét. Ezen van videokezelés is. Lehet hogy bekavart?...
Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest