Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
Szia! A Wifit megnézem, most töltőn van a gép, touch mód nem működik rajta, gondolom azt is fel kel telepíteni. ha megmondom hogy milyen wifi van benn, segítesz nekem majd a telepítésében? le kellene írni a menetetét, de azt tudom hogy a modules és az összes többi mappa írás védett, azt hogy tudom le kapcsolni?
-
Marcika80
tag
Szia! Igaz, másnak is van ilyen tabletje, csak még nem igen próbálkozott ezzel a dologgal, "szerintem"
nem is úgy akartam írni mint valami hatalmas dolog, csak örülök hogy összejött. Ja igen a kernel másolása nálam a következőképp sikerült:Fogtam egy tnt4firmware.img androidos telepítőt, és fel telepítettem a táblagépre, majd azt fel frissítettem egy tnt5ös firmwaréra ennél már van okosított recorvery menü, de nekünk az sem elég, Azt is fel kel frissíteni. " az okát nem tudom, de az ubuntu touchot fel kel telepíteni a recorvey mód alatt, enélkül nem töltődik be a linux betöltő recorvery" ha ez feltöltődött, akkor tablet kikapcs, Majd a vga módu picuntu linux recorvery.img a programjával fel kel tölteni a gépre, majd ha ez megvan, akkor a picuntu linuxot rá kel rakni a mikro sd kártyára. és ha minden remekül ment, akkor örülhetünk, betölt az ubuntu.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Lenovo M80T Core i5 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem is úgy akartam írni mint valami hatalmas dolog, csak örülök hogy összejött. Ja igen a kernel másolása nálam a következőképp sikerült:
.