- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Igen ez így volt. Aztán kiderült, hogy az S22 céges, nem a sajátja. Utána azt mondtam, hogy akkor vegye a Samsungot, mert az alma jó, de csak droidos mellé és nem helyett szerintem.
De mindegy is, akinek írtam ő megértette mit akartam mondani, mert a reakciójában azokat írta, amiket én feszegettem. Ő kapott választ.Büszke nem vagyok rá, mert ez csak egy eszköz. Te nézel bele társadalmi, személyiségjegyi okokat. Az, hogy miért vettem sima 16-ot ahhoz neked semmi közöd.
-
janeszgol
félisten
Amúgy meg kellene tanulnod neked is olvasni. Egy szóval nem írtam, hogy csak az almával elégedett. (Az ellenkezőjét írtam.) De látom neked se megy az olvasás. Sőt azt sem írtam egyszóval sem, hogy az alma nem lassulhat be.
4 ember, aki fórumozik úgy, hogy nem tud olvasni. Szép. És akkor csodálkozunk azon, hogy a lakosság minimum 20% diszfunkcionális analfabéta. Sőt ezekből egynek kimondottan markáns véleménye volt ebben a témában úgy, hogy mint látható ő is érintett.
-
janeszgol
félisten
Tény, hogy a telefon is elsősorban a CPU-t használja. Az pedig az almánál mindig jobb.
Köszi szépen. Tudod nekem tetszik, engem nem érdekel a 60 Hz. A lassú töltés már baj, de az a Samsungnál is baj. Ez nem jut el hozzád? Látszik, hogy csak személyeskedni jötték, mert biztos megbántottalak a múltban.
Jó lenne egy topik az ilyen háborús sérülteknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest