- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Igen ez így volt. Aztán kiderült, hogy az S22 céges, nem a sajátja. Utána azt mondtam, hogy akkor vegye a Samsungot, mert az alma jó, de csak droidos mellé és nem helyett szerintem.
De mindegy is, akinek írtam ő megértette mit akartam mondani, mert a reakciójában azokat írta, amiket én feszegettem. Ő kapott választ.Büszke nem vagyok rá, mert ez csak egy eszköz. Te nézel bele társadalmi, személyiségjegyi okokat. Az, hogy miért vettem sima 16-ot ahhoz neked semmi közöd.
-
janeszgol
félisten
Addig csináljuk ezt, amíg nem tanultok meg olvasni. Mert itt vagy funkcionális analfabétizmusról vagy gonoszságról beszélünk. Az előbbiben tudok segíteni, az utóbbiban nem.
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #58 üzenetére
Nem. Kérem a következő fórumozót.
-
janeszgol
félisten
Amúgy meg kellene tanulnod neked is olvasni. Egy szóval nem írtam, hogy csak az almával elégedett. (Az ellenkezőjét írtam.) De látom neked se megy az olvasás. Sőt azt sem írtam egyszóval sem, hogy az alma nem lassulhat be.
4 ember, aki fórumozik úgy, hogy nem tud olvasni. Szép. És akkor csodálkozunk azon, hogy a lakosság minimum 20% diszfunkcionális analfabéta. Sőt ezekből egynek kimondottan markáns véleménye volt ebben a témában úgy, hogy mint látható ő is érintett.
-
janeszgol
félisten
Tény, hogy a telefon is elsősorban a CPU-t használja. Az pedig az almánál mindig jobb.
Köszi szépen. Tudod nekem tetszik, engem nem érdekel a 60 Hz. A lassú töltés már baj, de az a Samsungnál is baj. Ez nem jut el hozzád? Látszik, hogy csak személyeskedni jötték, mert biztos megbántottalak a múltban.
Jó lenne egy topik az ilyen háborús sérülteknek. -
janeszgol
félisten
És te honnan tudod, hogy a fenti koma mindent szinkronizalt a felhoben? Ez egy.
Ketto. En nem adatvesztesrol beszeltem, hanem arrol, hogy mivel droidos teloja van, igy gondolom magambol kiindulva nem lesz elegedett utana csak egy iPhone-nal, es akkor vehet melle droidost is.
Csak tudni kene olvasni a nagy pofa helyett. -
janeszgol
félisten
Négd, nekem van iPhone 16-om is. Magát a készüléket szeretem, de az iOS droid után megszokást igényel. Pedig anno az elsők között voltam alma tulaj hazánkban, 2009-ben iPod Touch 1G, aztán 2G, 3G, majd 4G 2011-ben.
Én a sima S25-öt azért mondanám, hogy hagyd ki, mert az S22-höz képest nem sok izgalom lesz benne. De azt is vedd figyelembe, hogy az S22 az 3 éves. Mi lesz, ha megmakkan? Vagy 4-5 évesen már belassul annyira, hogy csereérett lesz, mert egy jó középkategóriás élményt hoz, de a felsőkategóriásat már nem hozza? És ha ezek mellé jön az, hogy mindenképpen androidos jó teló is kell, akkor beljebb leszel az S25-tel, mert különben az iPhone mellé vehetsz egy S26-ot majd vagy S27-et.
Az iPhone 16 erős, jó teló. A 16 Pro szintén. Ha a tárcád engedi, akkor 16 Pro legyen a zoom kamera és a 120hz miatt.
-
janeszgol
félisten
Tudtam, hogy direkt vissza lett fogva az A15, hogy ezzel adják el az S25 szériát.
Sok előrendelő még mindig vár a telóra, holott a hivatalos megjelenési dátumot elértük.
Prémium gyártó. AI. Éjáj. Ezen az éjáj sem tud segíteni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Opel topik
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest