- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
SAJT
tag
Venni semmit nem fogok hozzá, mert csak nyár elejéig használom a gépet, ha minden jól megy és nem költök rá. Itthon meg megvan a cucc, ami szépen szól. Egyébként a fal itthon is Vidi, de spéci széria :).
-
Hory
aktív tag
Hat nemtom, nekem egy original creative sb16-om volt (van is), es van rajta beepitett erosito. Sot, csak erositett kimenete van. Van a hatso felen egy poti, azzal lehet szabalyozni a hangerot. Nalunk 2 tesla hangfalra volt kotve, es boven adott akkora hangerot, hogy csengjen tole az ember fule...
Szoval batran kosd ra, direkt azert raktak ra erositot, hogy igy hasznalja az ember. -
BEE
addikt
Rákötni rákötheted, de nem sok értelme van.
A hangkártya kimenő teljesítménye kevés még akkor is ha régi fajta
és átjumperolható a kimenete hangszóróhoz.
A Videoton hangfalaknak több teljesítményre van szükségük ahhoz,
hogy elfogadhatóan megszólaljanak.
Viszont szerintem egy erősítőt vegyél ne aktív hangfalat, mert
még így is jobb lesz annál.
BEE -
karyo
senior tag
ha az erősített kimenetre dugod a falat, akkor szólni fog, bár én nem ajánlanám azt a megoldást, egyrészt, mert az SB erősítője 2X2W ot visz kb mig egy ilyen vidi falhoz ERŐSEN ajánlott erősítő teljesítmény Minimum 2X20W. Prüntyögést hallani fox a falon, de a valódi erejét nem fogja megmutatni, ráadásul a minőség nagyon DOWN lessz, úgyhogy szerintem ugorj be ehy használt hifi kereskedésbe és végy egy 15-20 éves vidi erősítőt, kb 5-6E-ért. na ezzel már fasza lesz
-
laczo
tag
az Ess-nek volt 1 olyan ISA-s hangkártyája amire lehetett passziv hangfalat tenni, de azért mert azon rajta volt az erősitő. egyébként meg sem fog nyikkanai a mostani kártyádon mert azon csak jelszintü kimenet van...:(
-
artesz
tag
Sajt ha érdekel nekem van 1 eladó stereo erölködőm, amennyiben Dennek kellenek a hangfalak.....(illetve van 1 pár eladó hangfalam is....) :)
üdv artesz -
atus
senior tag
Másik gépemben egy ISA-s SB16 van, ami eredeti (SB16 korabeli) SoundBlaster aktív hangfalpárt szólaltat meg, amiket viszont lehet passzívan is hajtani. Hát passzívan még ezek az apró kis cuccok se sok vizet zavarnak. Hallható hang, de ha vmi komolyabb alapzaj van, már aktívra kapcsolnak öcsémék. Szóval nem biztos, hogy nem érné meg valami bizományiban/bazárban nézni pár ezer forintért egy régi kétcsatornás erősítőt, az is sok nagyságrenddel jobban fog szólni.
-
SAJT
tag
Köszi!
Vidi hangfal marad itthon a párjával a fotel alatt. Nagyon szép a baszus belőle. Filmeknél még a szomszéd is lehasal ha jön a repülő :DD -
Cathfaern
nagyúr
Nos, szerintem (illetve tapasztalatom alapján), ha rákötöd, attól nem fog tönkremenni a hangkártya. Igaz, hogy nem igazán fogsz semmit sem hallani, mert ''kicsit'' halk lesz.
Az én tapasztalatom onnan adódik, hogy egyszer az ugyanilyen hangkártyámra rákötöttem közvetlenül 2 db 8 ohm-os 1 utas hangfalt. Szólni szólt, csak nem lehetett rámondani, hogy hallasz is belőle valamit :) Azóta mindkettő (külön-külön) működik. -
-
PeliScan
addikt
Ezermillió százalék, hogy nem fogja bírni!! Szerinted a PCs hangfalak mindegyike miért aktív? (tartalmaz erősítőt?)
Mire lenne jó egy sztereo erősítő, ha pl egy discmanról is elmenne egy hangfalpár?
Vagy veszel egy aktív cuccot, vagy egy erősítőt, vagy hallgatod fülhallgatóval. :) -
SAJT
tag
köszi! Nem várok nagy durranást. A hangzás a lényeg önmagában mert most néma a ''kisegítőgépem'' és sz@rt nem akarok venni hozzá 2-3EFt-ért, meg jót se 75 EFt-ért. A hifi cuccomat meg nem cipelem oda :DDD Szóval egy nagy szatyor a legszimpibb megoldás benne a fallal.
A kártya erősítője bírni fogja? Nem száll el? semmi védelem nem lesz a fal meg a kártya között... -
sirály12
őstag
Csá. Szerintem bírni kellene neki, már csak azért is mert az egyik haver így oldotta meg a kisegítőgépén a hangproblémáit. Neki ment és még máig is megy, bár nem toom neki pontosan mien hangkártyája volt. Mindenesetre nem szabad hogy ebből a kártyának baja legyen. Bár a hangzás más tészta. Ne várj nagy hangzást tőle. :))
-
SAJT
tag
Szóval, ha egy PI-ben levö isa slotos SB16-os hangkártyára KÖZVETLENÜL rádugok egy Videoton 8 Ohmos 3 utas (és kb 20 éves) hangfalat azt fogja bírni a kártya is meg a hangfal is? Mit gondoltok?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest