- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisho
senior tag
Sziasztok!
Szeretném exportálni az adatbázis egy részletét zip-be, de az eredmény egy néhány bájtos fájl, amiben ez a szöveg olvasható:
<br />
<b>Fatal error</b>: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 14825350 bytes) in <b>/web/mediacenter/admin/myadmin/libraries/zip.lib.php</b> on line <b>114</b><br />Azért nem értem, mert ez az adatbázisnak egy kisebb része, a többit pedig sikerült exportálnom. Vagy egyáltalán hogy lenne érdemes lementeni (backup céljából)? Azért menteném darabokban, mert úgy vettem észre, hogy limitálva van importálásnál a fájlméret.
Mit tegyek? -
MCMIX
csendes tag
egy külhoni fórumban az alábbi részletet adták hozzá a httpd.conf állományba:
#PhpMyadmin
<LocationMatch "/tbl_change.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch><LocationMatch "/sql.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch>#/xde/managecontent.php
<LocationMatch "/xde/managecontent.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch><LocationMatch "/dbad/import.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch>használhatónak tűnik?
-
VladimirR
nagyúr
beigazolodni latszik azon sejtesem, hogy ez nem phpmyadmin hibauzenet (legalabbis a 2.11.2.2 nyelvi file-jaiban ninsc ilyen, de megcvsak hasonlo hibauzenet sem)
masodik korben a webszerver beallitasait neznem meg, hogy engedve vannak-e mindenhol, mindenre, vagy legalabb a php file-oktra korlatozas nelkul a post, get metodusok
-
MCMIX
csendes tag
Nem is reméltem, hogy bárki ilyen hamar foglalkozna ezzel a problémámmal. Megpróbáltam más böngészővel is, az eredmény ugyanez. Azt végképp nem értem, hogy miért az alábbi három esetben jön elő csak ilyen hibaüzenet:
importáláskor:
Method Not Implemented
POST to /phpmyadmin/import.php not supported.rekord törlésekor:
Method Not Implemented
GET to /phpmyadmin/sql.php not supported. -
MCMIX
csendes tag
Nekem sikerült beüzemelni a dolgot, ellenben ha a tábla rekordjait akarom módosítani, akkor az alábbi hibaüzenet köszön vissza:
"Method Not Implemented
GET to /phpmyadmin/tbl_change.php not supported." -
rename
csendes tag
hali
Napokba sikerült beüzemelnem egy webszervert win2003-alatt , viszont a phpmyadmin nem igazán akar működni . A következő hibaüzenetet kapom :
"nem tudtam bet?ni a mysql kiterjeszt鳴,<br />ellenőrizze a PHP konfigurᣩ Dokumentᣩ>"
Valaki telepítette ezt az újabb verziót létszi árulja el , hogy sikerült műkődésre bírnia !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Android játékok topikja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest