- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Hacked_3994
csendes tag
Nincs valami workaround? Mondjuk, hogy nem button, hanem submit és azt nézem felvette e a value-t...
És a 2. problémára mi lehet a megoldás?
Azt hiszem mégiscsak DHTML-ben folytatom a fejlesztést.... :( -
Hacked_3994
csendes tag
Halló.
Most már tényleg nagyon megszenvedtem ezzel a php-val, és kezdem azt hinni, hogy nem érte meg.
Ha valaki tud nekem válaszolni ezekre, az légyszí tegye meg ASAP:
1 Hogyan lehet egy button definiálásánál megmondani, hogy az onclick-nél egy php függvény induljon el?
2 Ha session-t használok és több oldalam van, hogyan lehet azt elkerülni, hogy kiirja, hogy header already sent? Még a header definiálása előtt írom be, hogy session_start(), úgyhogy teljesen nem értem....
Előre is köszi!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest