- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Jam.
aktív tag
válasz
paramparya #2853 üzenetére
http://jam.extra.hu/
-
Jam.
aktív tag
válasz
paramparya #2851 üzenetére
A modulban csak egy olyan doksi van, ami csak azt írja le, hogy hova kell bemásolni a fájlokat, az sql beállításairól egy szót sem ejt.
-
Jam.
aktív tag
Egyébként azt nem értem, hogy amikor a modult telepítettem, miért nem kérte az adatbázis elérésének tulajdonságait? Se host-ot, se felhasználónevet, se jelszót, semmit egyedül csak a prefix-et. Amikor nem modult telepítettem, hanem külön álló coppermine-t, akkor ezeket kérte mind. Melyik fájlban tudnám kézzel beállítani az adatbázis elérését, nem tudod véletlenül? Néztem a coppermine config.php-jét, de abban nem találtam.
-
Jam.
aktív tag
válasz
paramparya #2848 üzenetére
Várjál, várjál, ilyenhez még kezdő vagyok. Csak 3 napja van php oldalam.
Szóval, hogyan? -
Jam.
aktív tag
válasz
paramparya #2846 üzenetére
Persze, bennt vannak a helyükön.
-
Jam.
aktív tag
Nem tudom, hogy a megfelelő helyen járok-e, de a próblémám a következő:
Próbálom beüzemelni a Coppermine Photo Gallery 1.3.1.c modult, de nem igazán megy. Képfeltöltés esetén a következő hibaüzenetet kapom:
''While executing query ''INSERT INTO nuke_cpg_pictures (pid, aid, filepath, filename, filesize, total_filesize, pwidth, pheight, ctime, owner_id, title, caption, keywords, approved, user1, user2, user3, user4, pic_raw_ip, pic_hdr_ip) VALUES ('', '1', 'modules/coppermine/albums/userpics/10002/', 'atlosan_nagy~1.jpg', '48000', '76782', '800', '600', '1157905253', '2', 'Átlósan', '', '', 'YES', '', '', '', '', '', '')'' on 0 mySQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)''
Szóval még pontosabban azt történik, hogy a képeket átméretezi, feltölti a megfelelő helyre a tárhelyen, csak az oldalra nem kerülnek ki és az előbb már leírt hiba üzenetet kapom. Ez csak a ''Kép feltöltése'' gomb használata esetén van így, a kötegelt feltöltés tökéletesen megy, csak a felhsználók nem tudnak feltölteni és ez elég nagy probléma.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest