- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
kgbrg
tag
Teljesen hétköznapi listázóval próbáltam de ha a web könyvtárba rakom akkor csak azt listázza. Ha a shared-be teszem a listázót akkor listázza annak tartalmát de csak miután küldtek sms-t és beléptek a jelszóval. Az lenne a lényeg hogy a sharedet még sms küldés nélkül lássák. Lehessen látni mi a tartalom.
-
kgbrg
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy milyen ftp listázó kell egy tárhelyre ahol két könyvtár van:
SHARED : ezt csak sms küldése után lehet elérni
WEB : ebben van a free tartalom
A shared tartalmát szeretném listázni de úgy hogy sms nélkül is bele lehessen nézni a tartalomba. (Csak belenézni nem letölteni) Remélem érthető a kérdés. Biztos hogy van ilyen mert láttam több helyen is de listázót nem találtam hozzá.
Köszi
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest