- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #242 üzenetére
masszatok ki a http specifikaciobol, megtalaltam
a http request-ben el kell kuldeni a kovetkezot:
Cookie: kukineve=kukierteke\r\n
viszont most jon a bonuszkerdes, amire meg nem sikerult valaszt talalnom, s ezert hasznalok pl fsocokpen helyett fopen-t, viszont itt most a header kuldozgetes miatt ez nem megoldhato
adott a kovetkezo kod:$handle = fsockopen( oldalcime, 80, $errno, $errstr, 30 );
if ( !$handle ) {
print ''Error: $errstr( $errno )\r\n'';
sleep( 1 );
} else {
$start += 300;
$i = 0;
$out = ''GET {$file} HTTP/1.1\r\n'';
$out .= ''\r\n'';
fwrite( $handle, $out );
while ( !feof( $handle ) ) {
$text = fgets( $handle );
[...]
}
}
kerdes: hogyan kerul a $text-be bele neha a kovetkezo: \r\nXXXX\r\n, ahol \r\n ugye a sortores, XXXX pedig 4 karakter (altalaban 1f, es meg egy hexakod, pl.: 1f4e kiirva, tehat nem az 1f es 4f kodu karakterek)
azert idegesito, mert a kapott $text valtozora egy regularis kifejezest engednek ra, csak ugy eleg nehez, hogy itt-ott beekelodik a sorba ket sortores, meg koztuk par karakter
p.s.: a header-ekben tobb van, mint amit bemasoltam, de az imho nem szamit, ugyanazt kuldi, mint az ie-em (megneztem http snifferrel, valoban ugyanaz) -
VladimirR
nagyúr
hi
van egy script, ami egy oldalt ker le, es en szeretnem, ha ugyanugy kapna meg, mint a bongeszo, vagyis ervenyesulnenek ra a kukiban tarolt megoldasok
itt a ph-n 30 post az alap, de kukiban beallithato 300 - ilyen esetben hogyan lehetne megoldani azt, hogy a script is 300 post-ot lasson?
valaszaitokat elore is koszonom
p.s.: az oldal lekeresere fopen-t, illetve helyenkent file_get_content-et hasznalok, megoldhato-e ezekkel, vagy tcp kapcsolaton kell megbeszelnem majd a webszerverrel, hogy mivan? -
VladimirR
nagyúr
egen, a $_POST, $_GET ha jol tudom a 4.1-es verzioval jelent meg, 4.2-tol kezdve pedig default ki van kapcsolva a register globals
es pont azert kell ''szigorubb'' szerverbeallitasokkal fejleszteni, hogy ilyen, mint Nalad, lehetoleg ne forduljon elo (jo, tudom, utolag konnyu okosnak lenni, de hatha masokat osztonozni fog)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest