- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
vakondka #1516 üzenetére
de nagyon érdekel az OOP-ben rejlő lehetőségek kihasználása és
most ott tartok, hogy nem tudom, hogy kezdjek hozzá...
Szóval akkor egyelőre nincs rá égető szükséged, inkább kíváncsiság...
...a fekete PHP könyvet érdemes megvenni e célból ?
Nem ismerem, nem tudom, mennyire van jól leírva benne az objektumkezelés.
Az obejktumok, osztályok gyakorlati megvalósítása nem igényel különösebb nagy voodoo mágiát. A class kulcsszóval létrehozol egy osztályt, amibe belerakhatsz függvényeket, illetve változókat, majd ha kész az osztály, létrehozol belőle egy példány a new operátorral.
A C, C++-t ismered? Gondolok itt elsősorban a struct-ra...illetve magukra az ''adatszerkezetekre''....
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Flashback #1276 üzenetére
for($i=1; $i<=$mennyi; $i++)
{
...
$row=mysql_fetch_row($res);
Nem így szoktak rekordokat olvasni, inkább így:
while($row = mysql_fetch_row($res)) {
}
Egyszerűbb, az utolsó rekord után a while-ból úgy is kilép, nem kell egy külön mysql_num_rows-t végrehajtani, nem kell külön ciklusváltozó ( a te esetedben $i, $y ) stb...
Egyébként én inkább a mysql_fetch_assoc-ot használom, ahol asszociatív tömbben kapod az oszlopokat, így tudzs rájuk névvel hivatkozni.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
sajna egyenlőre nem lesz lejelszavazás, mert a drága programozó (banyek, és mennyi pénzért!!!) a php progikban is végig rootként lépteti be a usereket, ezért először még a progikat kell átnyálaznom, és lebutított userel futatni, nem roottal...majd csak aztán jöhet a jelszavazás.
Elég gáz ez a megoldás, egy helyen kell a login infókat tartani, azt kell include-olni a fájlokba. -
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1261 üzenetére
$fileok[] = array();
Helyett
$fileok = array();
$fileok[] = akarmi;
egy egyelemű tömböt hoz létre, és a value-nak berakja akármit, ami a te esetedben egy beágyazott üres tömb lesz. Tehát te nem egy üres tömböt hoztál létre, hanem egy egyelemű tömböt, aminek az első eleme egy üres tömb. -
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1261 üzenetére
$tomb = array();
-
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1246 üzenetére
Nem tudom, milyen fájl az. Egyéb esetekben lehet az ''application/exe''-t használni, akkor biztosan feldobja a mentés ablakot a böngésző.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1241 üzenetére
Használhatsz a típusnak megfelelő content-type fejlécet, én a content-disposition-nal szoktam rábírni a böngészőt, hogy mindenképp felajánlja a fájlt mentésre.
-
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1226 üzenetére
Ha képfájlokról van szó, a getimagesize-t lehet még használni.
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1156 üzenetére
Eddig még nem használtam az URL-es módszert, próbáld ki az itt leírtakat:
[link]
Az a rész érdekes, ahol az ''SID'' nevű konstansról ír.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1151 üzenetére
A PHP session kezelője, és a böngészők session cookie-ja két külön dolog. Te is tudsz session cookie-t előállítani a session kezelő nélkül, csupán annyit kell tenned, hogy a php kódban lejárati dátum nélküli cookie-t küldesz a böngésző felé, ez hívják session cookie-nak. Ez a cookie addig lesz érvényben, amíg a böngészőablakot be nem csukja a felhasználó, míg a lejárati dátummal ellátottat a böngésző eltárolja.
Az egy más kérdés, hogy a PHP session kezelője a session ID eltárolásához alapesetben session cookie-t használ, de át lehet konfigurálni úgy, hogy permanens cookiet, vagy pedig url-ben továbbvitt session id-t kezeljen. -
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1089 üzenetére
Hát meglehet, bár a leírás nem beszél a konstruktor meghívásának szintaktikájáról, hanem csak amgáról a konsstruktorról, illetve a default konstruktorról. Nem ismerem a c#-t, csak kicsit a C++-t, a PHP és egy kicsit a Delphit.
-
faster
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #1090 üzenetére
SELECT UNIX_TIMESTAMP(datum) AS datum FROM tablanev
Persze sql-ből is tudsz dátumot formázni, de én már megszoktam a PHP date függvényét. -
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1087 üzenetére
Nem tegnap éjszaka álmodtam, phd-s tanárom mesélt róla órákon keresztül...
Ha függvényhívás operátor lenne, akkor el lehetne hagyni a függvény neve mögül. Szerintem. -
faster
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #1083 üzenetére
Megy 5-ös PHP alatt is a zárójel nélküli szintakszis.
4-es PHP-nál arra kell figyelni, hogy a new operátor nem referenciát ad vissza, hanem az egész objektumot, mint struktúrát, így ha lemásolod azt a változót, amivel az objektumra hivatkozol, akkor az egész objektumot másolod, nem pedig az objektumra mutató referenciát. -
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1081 üzenetére
a () a konstruktorhívást jelenti, oop-s nyelveknél azér' is kell,
Ennek semmi köze a konstruktor híváshoz, ez az osztálypéldányosítás szintakszisa. A konstruktor így is - úgy is meghívódik PHP-ban vagy Delphiben, akár kirakod a zárójeleket, akár nem. -
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1078 üzenetére
Nem a konstruktor miatt, de ezek szerint nem kötelező. Ha jól emlékszem, c++-ban kötelező a zárójeleket kitenni.
-
faster
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #1072 üzenetére
Keveset foglalkoztam osztályokkal, de egy objektum létrehozása nem így kellene, hogy történjen?
$db = new db_class(); -
faster
nagyúr
válasz
hz hefti #1061 üzenetére
Na, kicsit jobban belemásztam, meg átpofoztam a kódot, remélem, ez már működni fog.
<?php
@mysql_connect($host,$user,$pass) or die(''adatbázis hiba!'');
$rowsPerPage = 10;
$nav = '';
$count = 1;
$page = (int)$_GET['page'];
list($sum) = mysql_fetch_row(mysql_query(''SELECT COUNT(*) FROM dcfasz''));
$query = ''SELECT * FROM dcfasz LIMIT ''.$page * $rowsPerPage.'',''.$rowsPerPage;
$ker = mysql_query($query);
$maxpage = round($sum/$rowsPerPage);
for($p = 0; $p < $maxpage; $p++)
{
if($p == $page)
{
$nav .= $p;
}
else
{
$nav .= '' <a href='''.$_SERVER['PHP_SELF'].''?page=$p'>$p</a> \n'';
}
if($count%20==0) $nav.= ''<br>'';
$count++;
}
echo $nav;
while ($tabla = mysql_fetch_assoc($ker))
?>
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
hz hefti #1057 üzenetére
Nem jó a kódban a sorrend
<?php
include (''--------'');
$db = @mysql_connect($host,$user,$pass);
if (!$db) die(''error!'');
$rowsPerPage = 10;
$nav = '';
$count = 1;
if(isset($_GET['page']))
{
$pageNum = $_GET['page'];
}
for($page = 1; $page <= $maxpage; $page++)
{
if($page == $pageNum)
{
$nav .= '' $page \n'';
}
else
{
$nav .= '' <a href='''.$_SERVER['PHP_SELF'].''?page=$page'>$page</a> \n'';
}
if($count%20==0) $nav.= ''<br>'';
$count++;
}
echo $nav;
$offset = ($pageNum - 1) * $rowsPerPage;
$query = ''SELECT * FROM dcfasz ORDER BY id DESC LIMIT $offset,''.$rowsPerPage;
$ker = @mysql_query($query);
while ($tabla = mysql_fetch_array($ker))
?>
Megőrülök ettől az idióta szimpla-dupla idézőjel cserélgetéstől. :((
[Szerkesztve] -
-
faster
nagyúr
válasz
hz hefti #1051 üzenetére
Valószínűleg $offset vagy a $rowsPerPage-ben nincs integer szám, ezért dob ki hibát.
Ilyenkor ki kell iratni a query-t, és a mysql hiba üzetenetét is ajánlatos megszemlélni.
$query = ''SELECT * FROM dcfasz ORDER BY id DESC LIMIT $offset, $rowsPerPage'';
echo $query.''<br>''; //<- Hibakereséshez
$ker = @mysql_query($query);
if(mysql_errno()) echo mysql_error().''<br>''; //<- Szintén hibakereséshez
while ($tabla = mysql_fetch_array($ker))
Ez a táblanév...
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1030 üzenetére
Jah, ok, akkor már érthető.
-
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1028 üzenetére
De ez összesen három tábla, nem 3 + egy kapcsoló.
Egy nagyon egyszerű fórum így néz ki.
- Felhasználók (felhasználónév,jelszó, jogosultsági szint, egyéb)
- Topikok (témakör, megnevezés)
- Hozzászólások(felhasznalo_id, topik_id, hsz_szoveg, datum) -
faster
nagyúr
válasz
paramparya #1026 üzenetére
Mire kell a kapcsolótábla?
-
faster
nagyúr
Egyébként persze, hogy egyszerűbb egy táblába beleszórni mindent, csak én úgy vagyok vele, hogy sosem a kézenfekvő/legegyszerűbb megoldást nézem, mert nem biztos, hogy az a leghatékonyabb
Adatmodellezési szempont szerint mindenképp egy tábla a nyerő, a hozzászólások azonos sémájúak, bármelyik topikhoz is tartoznak. -
faster
nagyúr
Ha nagy táblákat kell kezelni, akkor nem az a megoldás, hogy szétszeded őket topikokra. (Alapvető elv nálam, hogy runtime kód lehetőség szerint ne használjon DDL-t)
Esetleg érdemes a maxdb használatát megfontolni, nagyon nagy (több 100MB méretű) tábláknál a myisam formátum nem a leghatékonyabb.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
szuszinho #990 üzenetére
Fölösleges az idate. A timestamp egy egész szám, ami a unix epoch (1970.01.01) óta eltelt másodpercek számát tartalmazza. Ha kivonsz egymásból két timestampet, megkapod a különbséget másodpercben, ezt elosztod 3600-zal, veszed az egészrész, és megvan a különbség napokban.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Hát úgy, hogy ha a register_globals be van kapcsolva, akkor ugyanazt a paraméter, amit elérsz mondjuk $_SESSION['valami'], vagy $_COOKIE['valami'] néven, azt látod globális változóként is, tehát úgy, hogy $valami. Ezek mind ugyanarra a változóra mutató referenciák, tehát ha felülírod az egyiket, akkor felülíródik a másik is.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #806 üzenetére
mivel nem csak a szöveghosszra kellene szűrni, hanem a sorok számára is; azaz a szöveg csak x sor hosszú lehet, mivel különben szétnyomja a designt.
Nehéz ügy, hiszen ha nincs br a szövegben, akkor is elérheti a hossza az 5 sort, a betűk szélessége pedig nem egyforma, pl. egy i sokkal keskenyebb, mint egy m betű, így a karakterek megszámolása sem igazán biztso módszer. Inkább alakítsd úgy a html-t, hogy ne nyomja szét a szöveg;
pl.:
<div style=''width: 400px; height: 300px; overflow:hidden''>szöveg...</div>
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
VladimirR #768 üzenetére
Ugye változókat csak akkor kell escapelni, ha
1. Stringváltozó
2. Adatbázisba akarod a tartalmát menteni.
én pl. integer típusnál int-re konvertálok, nem escapelek, tömbváltozónál pedig úgyis típusellenőrzést kell égezni, kifejteni az elemeket, tehát ott meg azért nem.
Az enterek <br>-re cserélése azért nem jó, mert ha módosítani akarom a bevitt szöveget, akkor nem egy paragrafusba rakom bele, hanem mondjuk egy textareába. Én csak akkor cserélek br-re, amikor megjelenítem azt a bizonyos szöveget a publikus oldalon.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #741 üzenetére
Tehát lapozásról lenne szó. Az ID nem folytatólagos, ha törlődnek rekordok, a max. ID-ből nem fogod tudni kikövetkeztetni, hogy hány darab rekord van az adott táblában. Azt egy
SELECT COUNT(*) FROM tablanev
szerű lekérdezéssel kapod meg. A mysql-ben a lapozást nagyon egyszerű megoldani, a lekérdezésnél meg tudod szabni, hogy hanyadik elemtől hány darab elemet akarsz visszakapni.
SELECT mezo1,mezo2,mezo3 FROM tablanev LIMIT 20,5
pl. azt csinálja, hogy a 20-ik elemtől a 25-ig adja csak vissza. A maximális elemszámból és abból, hogy egy oldalon hány darab elemet jelentítesz meg, ki lehet számolni, hány oldal van.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #739 üzenetére
Ha viszont nem rögtön mented ki az ID-t, akkor könnyen eltévedhet a programod, ha egy másik processz is beszúr egy rekordot, ez webes programban pedig könnyen megeshet.
-
faster
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #737 üzenetére
Ez a megoldás jó, de plusz lekérdezést igényel. Milyen szervert használsz?
Szerk: Ja, csak most látom, mysql. Van egy függvény erre, mysql_insert_id().
PHP-ban így néz ki:
$id = mysql_insert_id();
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #734 üzenetére
Adatbázis-szerver függő.
-
faster
nagyúr
Csináltam egy példát, remélem, érthető, és könnyen adaptálható lesz:
<!DOCTYPE html PUBLIC ''-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN''
''http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd''>
<html>
<head>
<title>Untitled</title>
<SCRIPT LANGUAGE=''JavaScript'' TYPE=''text/javascript''>
<!--
function check() {
chboxes = document.getElementsByTagName(''input'');
ch = document.getElementById(''select_all'');
for(x=0;x<chboxes.length;x++) {
if(chboxes[x].name.indexOf(''chk'') != -1) {
chboxes[x].checked = ch.checked;
}
}
}
//-->
</SCRIPT>
</head>
<body>
<form>
<input type=''checkbox'' id=''select_all'' onclick=''check()''>Összes
<br><br>
<table>
<tr><td><input type=''checkbox'' name=''chk[]''></td></tr>
</table>
</form>
</body>
</html>
Amire figyelni kell a használatánál, hogy a függvényben ez a rész:
chboxes[x].name.indexOf(''chk'') != -1
azokra az input elemekre fog rátalálni, amelyek name attribútuma úgy kezdődik, hogy chk..., tehát ezt kell megfeelően átírni, ha a checkboxoknak más nevük van.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
A $datum egy tömb, a hét nevei pedig tömbelemek, amelyeket az indexszük megadásával lehet elérni, tehát $datum[0] eredménye ''Vasárnap'', $datum[2] ''Kedd''.
Ezt az index számot a date('w') függvény biztosítja neki. Ennek eredményét ha később is fel akarod használni, akkor célszerű elmenteni egy másik változóba:
...
$aktualis_datum = $datum[date(''w'')];
echo $aktualis_datum;
switch($aktualis_datum)
...
Persze $aktualis_datum-nak választhatsz rövidebb nevet is. -
faster
nagyúr
Két szimplát egy dupla helyett? Nem.
raczger:Csak moderátor tud törölni, de nem kell szégyenkezned, ez a PH fórumprogram ''hülyesége'', hogy a bemásolt kódrészben a dupla idézőjelet két szimplával cseréli ki, így ha copy-paste-val szedsz ki innen a fórumból kódrészleteket, akkor a szövegeditorban ezeket az idézőjeleket vissza kell cserélni dupla idézőjelekre.
Dupla idézőjelet úgy lehet ide beszúrni, ha a html escape kódját írod be : "
de ez elég macerás.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
setlocale(LC_ALL,''hu_HU'');
echo strftime(''%A'');
vagy windowsos szervernél:
setlocale(LC_ALL, 'hun');
echo strftime(''%A'');
Ha a setlocale nem akar magyarra átállni, akkor marad a kézi módszer:
$datum = array(
0 => ''Vasárnap'',
1 => ''Hétfő'',
2 => ''Kedd'',
3 => ''Szerda'',
4 => ''Csütörtök'',
5 => ''Péntek'',
6 => ''Szombat''
);
echo $datum[date(''w'')]; -
faster
nagyúr
Checkboxok egymástól független form elemek, ha becsekkolod, megkapod a value értéküket a ''name'' névvel, ha üresen hagyod, nem kapsz semmit. Ha csoportosítani akarod a logikailag összetartozó checkboxokat, akkor adj tömbnevet nekik.
<input type=''checkbox'' name=''delfile[]'' value=''fajlnev1''>fajlnev1
<input type=''checkbox'' name=''delfile[]'' value=''fajlnev2''>fajlnev2
<input type=''checkbox'' name=''delfile[]'' value=''fajlnev3''>fajlnev3
<input type=''checkbox'' name=''delfile[]'' value=''fajlnev4''>fajlnev4
A program, amelyik megkapja a paramétereket, pedig valami ilyesmi lehet:
$delfile = $_REQUEST[''delfile''];
if(is_array($delfile)) {
foreach($delfile as $value) {
/* szigorú ellenőrzése a törlendő fájlnak, mert ugye, ezzel a kódrésszel akár saját magát a php fájlt is letörölhetem,
sőt az egész site-ot*/
if($minden_oke) { // deletefile
}
}
}
Ha a checkboxnak nincs ''value'' attribútuma, akkor ''on'' lesz az értéke, ha be van csekkolva.
[Szerkesztve] -
-
faster
nagyúr
URL-ben paraméter nem így kell átadni.
Egy példa:
valami.php?param1=urlenkodoltertek1¶m2=urlenkodoltertek2¶m3=urlenkodoltertek3
és így tovább.
Ezeket aztán így érheted el:
$_GET[''param1'']
$_GET[''param2'']
$_GET[''param3'']
vagy
$_REQUEST[''param1'']
$_REQUEST[''param2'']
$_REQUEST[''param3'']
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Ki kéne iratni, mit kapsz a $HTTP_POST_FILES -ban a feltöltés után. Én inkább a $_FILES tömböt használnám helyette.
ui: ez kell a progiba a form-hoz? action=''http://emitter.uw.hu/php/feltolt.php'' csak mert amivel feltöltöm, és ami feldolgozza, ugyanaz a php-fájl.
Nem kötelező, ha ugyanaz a program, de a validator miatt ajánlatos. Elég annyi, hogy
<form method=''post'' enctype=''multipart/form-data'' action=''<?=$_SERVER[''SCRIPT_NAME'']?>''>
MAX_FILE_SIZE mezőt egyelőre szedd ki, csak bekavar.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
más: ha ''\n''-t írok, azaz újsort akarok írni, csak egy szóközt rak (mind1, nem annyira fontos, mert <br> is megfelel, csak érdekes
Html kódban a sortörés nem lesz automatikusan a megjelenített szövegben is sortörés, erre való a br tag, de látom, rájöttél erre, úgyhogy így nem értem a kérdést.
ja, erre már rájöttem, csak akkor nem értem, h sok példakódban miért írnak '\n'-t
Hát ez már magától a példától függ. Mondjuk a legenerált html forrását akarják tagolni sortörésekkel.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nem tudom, de most nincs időm tovább tesztelgetni, egyébként is nagyon körülményes nekem az uw-n tesztelni. Ez már bizonyára az igazi elérési út, amit fel lehet használni, de ezt sem tudom biztosan.
de azt sehogy sem értem, hogy tök más url-en levő fájlra is miért dob proxy hibát
Ezt sem tudom, de ez bizonyára magától az url-től is függ, milyen szerverre mutat.
akkor valszeg a szerverük van úgy konfigurálva, hogy ne lehessen abszolút utat definiáln
Elképzelhető, hogyha nem tudja fájlként végrehajta az fopen, megpróbálja url-ként értelmezni az elérési utat, de nem vagyok benne biztos.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nem kell pontosvessző, valahogy ezekkel az idióta szmájlikkal került oda.
fopen($_SERVER[ ''DOCUMENT_ROOT''].''/php/szoveg.txt'',''r'');
illetve ez a php alkönytár, hogy kell-e az elérési útba vagy sem, az attól függ, hogy a
$_SERVER[''DOCUMENT_ROOT''] pontosan melyik könyvtárra mutat az ultraweb esetén. -
faster
nagyúr
Ha azonos könyvtárban vannak, akkor csak simán
fopen(''szoveg.txt'',''r'');
vagy abszolut elérési úttal
fopen($_SERVER[''DOCUMENT_ROOT''.''/php/szoveg.txt'');
Ennek működnie kell.
Ha nem path, hanem urlt adsz meg, akkor a webszerveren virtuális fopent akar végrehatani, akkor szólhat közbe a proxy, de neked erre nincs szükséged. -
faster
nagyúr
Én sem használok csomagot, a zip változatot telepítem kézzel.
apache2, php5 telepítése:
php:
-php.zip kicsomagol a c:\php folderbe
-környezeti változókban a path-hoz hozzáadjuk a c:\php -t
-php.ini -ben a megfelelő modulok engedélyezése, pl. mysql:
extension=php_mysql.dll
-php.inibe: extension_dir=''c:\php\ext''
apache:
-httpd.conf-ba :
LoadModule php5_module ''c:/php/php5apache2.dll''
PHPIniDir ''C:/php''
AddType application/x-httpd-php .php
Apache1, php4, esetén kicsit másképp kell, de a lényeg kábé ennyi. (Asszem apache1 esetén nincs PHPIniDir, azt másképp kell megoldani)
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Mit keres ott az a Mozilla/4.0
Történelmi okai vannak ennek, a wikipedia leírásban a user agent spoofing részben le van írva. (Röviden: régen a Netscape volt az uralkodó böngésző, a user agent stringje Mozilla-val kezdődött, és volt jópár weboldal, amelyik Netscape-t azonosítva küldte csak ki a fejlettebb html kódot tartalmazó oldalszerkezetet a böngésző felé.)[Szerkesztve]
-
faster
nagyúr
A php.ini-ben a session.save_path -ot állítsd be egy létező könyvtárra, célszerűen a windows\temp-re. Nekem 5-ös PHP van, ebben automatikusan a rendszer temp könyvtárját használja, ha ez az opció nincs beállítva, de nem tudom, régebbi verziónál is így működik-e.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest