- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoshaJosh
csendes tag
Jó hír, hogy sikerült végül kibogoznom, hogyan is indíthatnám el az oxwallt. Sikerült rátalálni a megfelelő módszerre, mindegyik szerver program alatt. Wamp, easyphp, IIS, xampp - csak épp mindnél előjött végül ez az üzenet:
És tényleg nincs elképzelésem ezen hogyan segíthetnék....
Ha valakinek van ötlete mit jelent ez pontosdan illetve miként segíthetnék rajt kérem segítsen köszönöm! -
JoshaJosh
csendes tag
Nagyon köszönöm mindenkinek! Tudom, hogy valószínűleg egy mammutfenyőbe vágtam bele a kisfejszét....
De agyon btatnak a többiek, hogy csak lusta vagyok.
Próbálok kis lépésekben haladni, aztán meglátjuk.
Talán a régi honlapom fejlesztésével kéne gyakorolnom, az is elég ratyi. Még egyszer köszönöm!
-
JoshaJosh
csendes tag
Üdv!
Nagyon nagyon amatőr programozó vagyok, de van egy lelkes csapatunk, szeretnénk egy igazi magyar közösségi oldalt létrehozni.
Ehhez az Oxwallt ajánlották. Le is töltöttem, de az egész php oldalakból áll. Szóval egy régi szokásom szerint amikor még a saját weboldalamat írtam, XAMPP-vel teszteltem, de ugye akkor még XP-m volt. Most win7 prof. 64 bites van. Szóval hiába indítom el az xampp-t meg az easy php szervert, semmiképpen nem tudom működésre bírni a php oldalakat. A régi lementett php oldalakat, amiket nagyon régen a saját honlapomhoz írtam, azokat sem.
Ezért egy itteni leírás alapján inkább az IIS-t raktam fel, jó is működik, de továbbra sem tudom, hogy működtethetném az Oxwall közösségi oldal szerkesztőt. Tudom, hogy valamiképp hozzá lehetne rakni mint programot az IIS-hez, de sajnos nem jutok előbbre. Sajnos szinte teljesen elfelejtettem azt a keveset is, amit akkor még tudtam a programozásból, de szeretném újra tanulni.
Egyébként ha van olyan programozó, akinek van elég ideje és affinitása egy ilyen projektben részt venni, szívesen látnánk!
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest