Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseme
csendes tag
nem kell feltétlen ingyen, kértem már itt segitséget, kaptam is, nem feltétlen teljes megoldást, de akkor pl valaki nagyon ráért és kisujjból kirázta az akkori javas feladatomat szórakozásból, ami szintén kb annyi alappal, vagyis oktatás után kiadott feladat volt mint ez is. Szval nem ingyen kérem, várom pü-ben a segitségeket
-
Cseme
csendes tag
Sziastok!
Segitséget szeretnék körni a következőkbe:
beadandó feladat, a php programozáshoz egyáltalán közel sem álló egyetemi szak egyik tantárgyából:
Koncert/Rendezvény nyilvántartó rendszer készítése:
Cél, hogy különbőző rendezvények (koncert, mozi, színház, kiállítás) adatait rögzíteni tudjuk és abban keresni lehessen.Adatok köre: Rendezvény jellege, Rendezvény címe (műsor), Helyszín, Dátum, Időpont, Jegyár
Megvalósítandó funkciók:
3.a.) Új rendezvény adatainak felvétele
3.b.) Keresés a rendezvények között: minden paraméterre lehessen keresni. Az elmúlt (régi) eseményeket ne listázza ki a rendszer.Ha valaki segeten rajtam ezzel kapcsolatba, nagyon megköszönném.
Kellene egy kis leirás is mellé, meg is kellene értenem!Előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Indukciós főzőlap
- Synology NAS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged