- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
riska1982
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #10112 üzenetére
Hogy a google extra funkcióit elérd:
Mint ahogy pl ez az oldal eléri:
http://www.seotools.hu/Szükséges google api key.
Tehát ha nem csak webmester tools szeretnél használni, hanem extra funkciókat is, mint pl saját pagerank és a többi (nem írom le a weboldalon látod), ahhoz mindenképpen kell google api key. Ilyen google api keyt már nem lehet regisztrálni sehol sem.
-
riska1982
aktív tag
Köszi a választ mindkettőtöknek!
-
riska1982
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Annak idején megtaláltam egy fél napos keresgélés után, de most nem jut az eszembe, hogy mi alapján sikerült.
Olyan php fügvényre lenne szükségem, ami pl egy termék keresésnél (esetleg félregépelés történt), akkor a rendszer felajánlja, hogy "nem erre gondoltál véletlen?" és megadja a helyes találatot. Ilyen van a google keresőben is és a bithumen oldalon.
Erre a fügvényre lenne szükségem.Köszi
-
riska1982
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #10044 üzenetére
Hálásan köszönöm mindkettőtöknek!
-
riska1982
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni:
Keresek egy olyan dolgot, amit az utóbbi időkben a nagyobb weboldalak használnak, de sajnos nem tudom mi a neve, ezért nem tudok hogyan rákeresni.
Egész pontosan a beúszó ablakokról van szó.
Pl: www.hvg.hu ha kiválasztasz egy cikket és legörgetsz az aljáig, akkor beúszik egy ablak, hogy olvasta már ezt a cikket?Illetve ugyanezen az elven működik:
www.sg.hu
www.origo.huTehát ugyanezt a hatást szeretném én is elérni, hogy ha legörgetek az oldal aljáig, akkor beússzon egy ablak.
Erre tud valaki linkelni egy exsamplet? Vagy kérlek a nevét áruljátok el a modulnak.
Köszi
-
riska1982
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem találtam jobb topikot, ezért írok ide.
Nem tud véletlen valaki olyan webshop cms rendszert ami kifejezetten érintőképernyőre van optimalizálva, azaz mobil eszközökre? Mert van egy webshopom és szeretném egy kicsit "mobilositani". Jelenleg Oscommerce fut nálam, de én arra gondoltam, hogy m.domain.hu-ra egy külön engine-t felteszek és a jelenlegi shopomból adatbázis szinten átviszem a "mobil" shopba az adatokat. Erre tud valaki valamilyen jó motort?Köszi!
-
riska1982
aktív tag
válasz
fordfairlane #1627 üzenetére
Próbáltam sajna nem jó, de azért köszi.
-
riska1982
aktív tag
-
riska1982
aktív tag
Sziasztok Mesterek!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Van egy TBDEV-es oldalam ahol olyan problémám adódott, hogy a feltöltés ellenőrzése nem jön elő. Tehát Staff üzemmód nem jelenik meg helyette egy SQL lekérdezési hibára hivatkozik
Mellékelem a képet:
Kép 1Az említett sor pedig a következő:
Kép 2Nagyon szépen kérnék valakit, hogy segítsen nekem. Sajnos elég analfabéta vagyok ehhez, így ha leírná nekem valaki a beillesztendő sort annak nagyon örülnék!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest