- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
Speeedfire #7600 üzenetére
Örülök hogy hasznosnak bizonyul az oldal!
Éppen oda tervezek valami jobban működő forgalomszámláló megoldást! Persze időm az még nem volt.A history-t kimentettem, átnyálazom, köszönöm az uraknak!
udv
letix -
letix
senior tag
válasz
Speeedfire #7586 üzenetére
Tisztelt Sk8erPeter, Speeedfire!
Este áttanulmányozom a hozzászólásaitokat, és nekiállok!
Köszönöm szépen a segítő készségeteket és az időtöket!
udv
letix -
letix
senior tag
válasz
Speeedfire #7583 üzenetére
Kedves Speeedfire!
Igen, erre már magam is gondoltam, de első körben szeretnék elkerülni mindennemű külsős cuccost. Ha más lehetőség (amit magam is össze tudok ütni) nem lesz, akkor ezt választom.
Köszönöm!
udv
letix -
letix
senior tag
válasz
Sk8erPeter #7581 üzenetére
Tisztelt Sk8Peter!
Köszi a javaslatot, megszívlelem.
Egy kis támpontot ha tudnál adni, hogy merre induljak az nagy segítség lenne. Megmondom őszintén ezen a téren nagyon kezdő vagyok.
A szolgáltatómmal valamit esetleg le kellene zsíroznom, vagy magam is össze tudok ilyet ütni PHP-ben? Vagy itt már SQL alapokon illene működnie a dolognak?Köszönöm!
udv
letix -
letix
senior tag
Az a furcsaság a történetben, hogy a weboldal 2008 július óta üzemel, azóta ez _soha_ sem fordult elő (napi átlag 80-180 megjelenítés mellett), most pedig, hogy a számláló megütötte a 12xxxx. megjelenítést, most meg kétszer is előjött.
Mivel úgy látom, hogy a "lock"-olást egy magamfajta laikusnak könnyebb megoldani, így utána járok.
Köszönöm a javaslatot, észrevételt!
-
letix
senior tag
Üdv az uraknak!
Egyszerű kérdésem volna, amire én nem igen tudok rájönni.
Adott egy kis saját szórakoztatásomra íródott weboldal, aminek látogatottságát az alábbi php kód számlálja.:
Látogatók: <?php
$File= 'counter.txt';if (file_exists($File)){
$fp = fopen($File,"r");
$num = fread($fp, filesize($File));
fclose($fp);$num=$num+1;
$fp = fopen($File,"w");
fwrite($fp, $num, 10);
fclose($fp);
echo('<b>'.chop($num).'</b>');
}
?> 2008.07.14-tőlA PHP-hoz nem értek, ezt a kódot a netról ollóztam.
Az érdekesség, hogy 126000 környékén járt a counter.txt, amikor is azt vettem észre, hogy 300 körülire leesett. (ez már másodjára történik meg, manuálisan visszaütöttem saccra.)
Mi lehet a probléma okozója?
Mint teljesen laikus, én arra gondoltam, hogy a változó $num mely az aktuális értéket tárolja, lehet hogy olyan típusú változó, mely nem képest nagyobb értéket fölvenni?
A counter-be fölvettem egy sokkal nagyobb számot, ami szépen az oldalon meg is jelent, tehát a fentebb írott ötletelés nem helytálló.A kód tiszta, a kiszolgáló fizetős, azt mondják nincs náluk gond, és tiszta a gép is ahonnan hozzáférek.
Köszönöm előre is az ötleteket!
udv
letix
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Path of Exile (ARPG)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged