- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
A dupla ciklus totál fölösleges, egy for ciklus elég. Tudod a kezdő és a végső minta hosszát, így substr() függvénnyel azt is meg tudod mondani, hogy tetszőleges i. pozicióban kezdődik-e a start minta vagy a vége minta.
Az általam írt programhoz hasonlóan:- ha találsz egy start-ot, akkor beállítod a jelző változót, hogy éppen egy keresett szóban vagyunk (ezt én ott $inw-nek hívtam), a ciklusváltozót pedig úgy állítod át, hogy a ciklus következő iterációjában a szó első betűjét dolgozza fel. Tehát ha i. helyen megtalálja az n hosszú mintát, akkor i=i+n-1
- ha találsz egy vége pattern-t, akkor már nem vagyunk keresett szóban, a ciklusváltozót úgy állítod, hogy köv. iterációban a vége pattern utáni első betűt dolgozza fel.
- ha a fentiek nem igazak, akkor a jelző változó függvényében rakod be a kimenetre a karaktert.Tulajdonképpen ugyanaz, mint amit írtam, csak két ellenőrzést kell kicserélni benne (ott ugye csak azt néztem, hogy a " karaktert talált-e a progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged