- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
válasz
Tele von Zsinór #3564 üzenetére
Lehet hülye kérdés de nem tudom hogy hogy érted hogy a kettős pontnál darabolom! NEm rég használok Ubuntut de haladok vele szépen
DHCP szerver és fájl szerver kész van már csak a php-val kell kínlódjak! De az is jó csak annyit csinálunk meg hogy beírom az ip címemet és kidobja a php infot, nem muszály hogy a felhasználókat írja ki!
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Lenne egy nagy feladatom de sehogy sem tudom megoldani! A rabszolgámat a Google-t többször munkára fogtam de nem volt hajlandó segíteni!
Feladat a következő: Ubuntu alatt PHP támogatással ki kell íratni a felhasználükat és a csoportokat! Apache webszerverrel próbáltam: nem sikerült! Keresgéltem fórumokon, nem találtam semmit! Gondoltam ide is írok hát ha tud valaki valami megoldást!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Synology NAS
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest