- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ez lehetséges, viszont általában itt nem szokott megállni egy tudomány. Egy egyszerűnek kikiáltott oldal többnyire azzal indul, hogy "csak annyi kéne, hogy ...... és semmi más", aztán majd úgyis felmerül az igény valami jobbra, szebbre, könnyebben kezelhetőre, stb... akkor meg már egy túlságosan leegyszerűsített dolog nem lesz egyszerű, amihez ráadásul nem készül annyi modul, smink (theme, template), stb.
Ezért is gondolom úgy, hogy hosszú távon is jobban járna egy népszerű és folyamatosan bővített, moduláris CMS-sel, főleg, ha még nem igazán lát bele a dolgok mélyébe.Azért ajánlottam a WordPress-t, mert többnyire ezt szokták klasszikus blogolós feladatokra ajánlani, meg többektől hallottam már, hogy a felülete tényleg kezdők számára is intuitív - a Drupal eléggé tanulós. Joomlát meg elvből nem ajánlanék senkinek, a topicban már több ízben kifejtettem, miért nem.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem próbáltam még, de számomra ez alapján nem annyira szimpatikus:
"Simple - simple to install and easy to modify. The entire site is stored in a single HTML-file - no database is needed. You edit your entire site with your favorite HTML-editor, upload the content file and get a dynamic website!"
Nem igazán értem, hogy amennyiben mindenféle adatbázis nélkül működik, szimplán HTML-editorral kell szerkeszteni, majd feltölteni a tartalmat, akkor ez mitől lesz a klasszikus értelemben vett CMS. Ahogy azt sem, hogy ez mitől nevezhető "dinamikusnak"...
A klasszikus CMS-ekben azért mód van a tartalmak különböző szempontok szerinti kigyűjtésére, rendszerezésére, szerepkörök állítgatására, és így tovább, lásd: [Tartalomkezelő rendszerek].
Ez ennyi alapján ezekből elég kevés szempontnak felel meg. Kicsit komolytalannak tűnik.
De leírhatnád, szerinted miért is jó ennek a használata azonkívül, hogy gondolom ad valamiféle keretet a szerkesztendő oldalaknak - nem próbáltam még, így érdekelne, de nekem már az elég gyanús, hogy nincs szükség adatbázisra. -
spammer
veterán
Nem vagyok programozó sajnos, ilyen szinten nem értek hozzá. Egyébként a már meglévő kész oldalakra kellene beolvasni az adatokat, nem opció, hogy újakat generáltatok. Tovább bonyolítja, hogy táblázatban vannak a termékek is. Szóval nekem az lenne jó, hogy oda írhatnám a "beolvasó" scriptet a táblázatban a termékekhez külön-külön, ahova akarom.
-
Korcsii
őstag
Huh, ennek megörültem... aztán jött a hidegzuhany:
You can use any regular expression inside the lookahead. (Note that this is not the case with lookbehind.Próbáltam felsorolni, az működik is, de csak ameddig ugyan olyan hosszú a két string (pl. (amp|opy)-t még elfogadta, (amp|copy)-t már nem).
No de legalább ha lenne & végződésű smiley, arra már lenne megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Opel topik
- Android szakmai topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest