- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
klinnsy #6575 üzenetére
Példa a kód utólagos formázására:
http://beta.phpformatter.com/
>> Format >> Copy to Clipboard
http://pastebin.com
>> Syntax Highlighting: PHP
>> Submit
>> Eredmény: [link]Mondjuk ez nem változtat a tényen, hogy ocsmány a kód.
A lényeget Tele von Zsinór kolléga leírta. -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
klinnsy #6575 üzenetére
Első ránézésre mondom, hogy ez régi és rosszul megírt kód. A $HTTP_{GET,POST}_VARS változók még a nagyon régi időkben működtek, kompatibilitási okokból 5.2-ben még lehetett engedélyezni a létrehozásuk, 5.3-ban nem tudom, léteznek-e egyáltalán. Ezek extractolása csak súlyosbítja a dolgot. A file írás-olvasás miatt meg csúnya deadlockba futhat a kód, vagy az egyik process felülírhatja a másik változtatásait.
Ahogy fentebb a kollega úr mondja, az a minimum, hogy formázott kódot postolsz ide, de ekkorát már inkább külső oldalra (mondjuk pastebin.com) és linkeld - ott még syntax highlight is van.
Gyorssegítségként a hosszú változók engedélyezése esetleg megoldja a gondod, de jobban jársz, ha újraírod.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
klinnsy #6575 üzenetére
Jó, hát akkor használd a Programkód gombot (többek közt itt is leírtam, hogyan kell) a kódod kijelölése után, mert ilyen formázatlan, indentálatlan kódot kétlem, hogy bárki át fog nyálazni itt a topicban (hacsak nem rakja be mondjuk NetBeans-be vagy dobja be PHPBeautifierbe, stb, és autoformáz), én legalábbis biztosan nem. De persze előfordulhat, hogy valaki mégis veszi a fáradságot, de előbb inkább te tedd meg ugyanezt a kód megfelelő formázására.
Meg nem ártana, ha leírnád, te milyen körülmények közt próbáltad, mert a "Már néztem több gépről, nekem nem működött, mi lehet a baj?" mondatrészből számomra legalábbis nem derül ki.(Pl. egyáltalán működő webszerverrel próbáltad-e, te mit tapasztaltál, nálad mi történt, egyáltalán lefutott-e a PHP-kód, és így tovább...)
Szerk.: csak belenézve a kódodba, számomra elég durván fájó kódrészletek vannak, pl. csak ez szúrt szemet:
echo "<tr><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Válaszok</th><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Szavazatok aránya</th><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Szavazatok száma</th></tr>";
Eleve a <font> tag használata nagyon nem ajánlott ma már (CSS), na meg az attribútumok esetén eléggé ajánlott az idézőjelek használata, pl. align=center helyett align="center", de még jobb, inkább ezt az align attribútumot ne is használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- C++ programozás
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest