Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
klinnsy #6575 üzenetére
Jó, hát akkor használd a Programkód gombot (többek közt itt is leírtam, hogyan kell) a kódod kijelölése után, mert ilyen formázatlan, indentálatlan kódot kétlem, hogy bárki át fog nyálazni itt a topicban (hacsak nem rakja be mondjuk NetBeans-be vagy dobja be PHPBeautifierbe, stb, és autoformáz), én legalábbis biztosan nem. De persze előfordulhat, hogy valaki mégis veszi a fáradságot, de előbb inkább te tedd meg ugyanezt a kód megfelelő formázására.
Meg nem ártana, ha leírnád, te milyen körülmények közt próbáltad, mert a "Már néztem több gépről, nekem nem működött, mi lehet a baj?" mondatrészből számomra legalábbis nem derül ki.(Pl. egyáltalán működő webszerverrel próbáltad-e, te mit tapasztaltál, nálad mi történt, egyáltalán lefutott-e a PHP-kód, és így tovább...)
Szerk.: csak belenézve a kódodba, számomra elég durván fájó kódrészletek vannak, pl. csak ez szúrt szemet:
echo "<tr><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Válaszok</th><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Szavazatok aránya</th><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Szavazatok száma</th></tr>";
Eleve a <font> tag használata nagyon nem ajánlott ma már (CSS), na meg az attribútumok esetén eléggé ajánlott az idézőjelek használata, pl. align=center helyett align="center", de még jobb, inkább ezt az align attribútumot ne is használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest