- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
szerintem biker tisztaban van a php szintaxisaval, es csak a lenyegi reszt masolta ide. azon kivul nem feltetlenul jo a tanacsod. hibat rendesen kell kezelni, a die csak megoli a szkriptet, sok esetben nem ez a cel. jobb weboldal logolja a hibat, hogy az admin tudjon rola, a felhasznalonak pedig valamilyen ertelmes formaban talalja, hogy gond van az oldallal, probalja meg kesobb. a hiba kiiratasa pedig meg roszabb, a felhasznalonak nem jo elarulni az oldalad belso szerkezetet. ezeket csak debuggolasra szabad hasznalni, eles helyzetben nem.
-
cucka
addikt
Az include_once() beilleszt és feldolgoz fájlokat a program futása közben.
Apró pontosítás: nem a futás közben dolgozza fel, hanem előtte. A php-ban van preprocessor, ami összeszerkeszti a kódot (az include-olt fileokat egyszerűen bemásolja a megfelelő helyre), majd alap szintaktikai vizsgálatot is végez.amugy szerintem jobb az or die alkalmazása....kevesebb a kód de csak ugy mondtam
Szerintem ez a rövidített megoldás nem túl szép (amúgy az or mellett az and is használható ehhez analóg módon, szerencsére nem túl elterjedt). Másrészt normális szoftvernél a hibákat egy hibakezelő kapja el, tehát a kódban egyetlen die() sincs. -
rt06
veterán
sajnos az alabbi kodon elhasal
$string = "prefix_{$array["index"]}_suffix";
hibauzenet: Parse error, unexpected T_STRING(index)!
eclpise-hez lehet meg ilyet beallitani, de az meg nem kezeli normalisan az egymasba agyazott switch-case szerkezetet (tudom, ne agyazzam egymasba, nem illik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest