- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
19.Norbika
tag
válasz
kenwood #15951 üzenetére
Hát ezzel nem adtál több információt. Hidd el tudom a js mire való, nem is ez volt a kérdésem
Tényleg kicsit komplexebb infó kellene. Így csak tőmondatokban lehet segíteni sajnos.
Valami ilyesmire gondolsz?
http://docs.prediction.io/current/engines/itemrec/overview.html -
19.Norbika
tag
válasz
kenwood #15949 üzenetére
Hülyeséget nem akarok mondani, de nem biztos hogy, pont ilyen lib lenne. Ezt célszerű magadnak megcsinálni. Mondjuk kicsivel több részlet azért kellene. Van-e bármilyen user adat, vagy is belépést követően lenne elérhető ez a funkció? Natív js, vagy valamilyen lib? Stb
-
trisztan94
őstag
válasz
kenwood #14092 üzenetére
kivéve ha nem írom bele a php-ba
Erre én is gondoltam, nem vagyok annyira hülye gyerek, mint aminek néha látszom
Úgy akartam megoldani, hogy amikor kiolvasunk akkor meg kell neki adni egy kiolvasó kódot, ami csak addig él amíg kiolvassa, utána törli magát és nem látszik semmi.. Tényleg nem tudok mit kezdeni az emberrel, ezt kell megoldani.
-
trisztan94
őstag
válasz
kenwood #14083 üzenetére
Az a baj, hogy mi nem tudjuk ellenőrizni, hogy belépegetnek-e. Mondhatják azt, hogy "oké, nem nézünk többet bele", de attól még ugyanúgy megtehetik és mi nem fogunk tudni róla.
Úgy derült ki, hogy egyik kollégájuk felkeresett telefonon, hogy látták az adatbázist, csak nem utf-8 a karakterkódolás, ne állítsák-e át.
-
Speeedfire
félisten
válasz
kenwood #13873 üzenetére
Igen, csak ugye amit itt láttam yii, ubuntu. Mind a két oldalnál a fórum részt törték fel. Ergó nem a megfelelő helyen kopognak ezekkel a törésekkel. Meg ha talál biztonsági rést, akkor miért nem levelet küld a fejlesztők részére? Vagy bugreportot?
biker: Megvannak kergülve az emberek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged