Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
19.Norbika
tag
válasz
kenwood
üzenetére
Hát ezzel nem adtál több információt. Hidd el tudom a js mire való, nem is ez volt a kérdésem
Tényleg kicsit komplexebb infó kellene. Így csak tőmondatokban lehet segíteni sajnos.Valami ilyesmire gondolsz?
http://docs.prediction.io/current/engines/itemrec/overview.html -
19.Norbika
tag
válasz
kenwood
üzenetére
Hülyeséget nem akarok mondani, de nem biztos hogy, pont ilyen lib lenne. Ezt célszerű magadnak megcsinálni. Mondjuk kicsivel több részlet azért kellene. Van-e bármilyen user adat, vagy is belépést követően lenne elérhető ez a funkció? Natív js, vagy valamilyen lib? Stb

-
trisztan94
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
kivéve ha nem írom bele a php-ba

Erre én is gondoltam, nem vagyok annyira hülye gyerek, mint aminek néha látszom

Úgy akartam megoldani, hogy amikor kiolvasunk akkor meg kell neki adni egy kiolvasó kódot, ami csak addig él amíg kiolvassa, utána törli magát és nem látszik semmi.. Tényleg nem tudok mit kezdeni az emberrel, ezt kell megoldani.
-
trisztan94
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Az a baj, hogy mi nem tudjuk ellenőrizni, hogy belépegetnek-e. Mondhatják azt, hogy "oké, nem nézünk többet bele", de attól még ugyanúgy megtehetik és mi nem fogunk tudni róla.
Úgy derült ki, hogy egyik kollégájuk felkeresett telefonon, hogy látták az adatbázist, csak nem utf-8 a karakterkódolás, ne állítsák-e át.
-
Speeedfire
félisten
válasz
kenwood
üzenetére
Igen, csak ugye amit itt láttam yii, ubuntu. Mind a két oldalnál a fórum részt törték fel. Ergó nem a megfelelő helyen kopognak ezekkel a törésekkel. Meg ha talál biztonsági rést, akkor miért nem levelet küld a fejlesztők részére? Vagy bugreportot?

biker: Megvannak kergülve az emberek..
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tényleg kicsit komplexebb infó kellene. Így csak tőmondatokban lehet segíteni sajnos.