- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem meg ahelyett, hogy ezzel tökölne, inkább jöjjön rá, miért törlődnek random a cuccai.
Persze ízlések és pofonok, de szerintem hasznosabb a fejlesztésre (a nyelv(ek) tanulására) fordítani az időt. Mondjuk az engem már eleve meglep, ha valakinek még egy next-next-finish-jellegű XAMPP-pal is ilyen parái vannak.===========
(#9586) mobal : aha, az biztos jót tesz a teljesítménynek...
-
Redpaladin
tag
Megprobáltam,sajnos nem müködött. Bár az XP alatt egyből elindult a Apache szerver,csak a Vista alatt van valami gond.
Azon gondolkozom,hogy ha megváltoztatom a portot akkor müködne? Alapbeállítás szerinti port van: 80. S Xamp alatt hogy tudom átállítani más portot,mondjuk 81.re?
Más tippem nincs! -
Jag
senior tag
-
Bazsesz
őstag
Nem ezzel van a gondom, hanem string tipusú lesz a változó alapból, és sehogy se tudom rávenni arra, hogy ez numerikus legyen. A MySQL lekérdezés meg vagy semmit, vagy 1-et dob vissza minden esetben, attól füg, hogy hogy van meírva (de ha mondjuk ha \\2-t írok, akkor 2-vel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest