- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszoltan
csendes tag
Lassan kesz az oldal motorja.
))
A kovetkezo a gond...
amikor egy resz lefuttatasahoz ket dolognak is klappolni kell, akkor azt h kell csinalni?
Szoval arrol van szo, h ha mindket eset letrejon, akkor menjen az echora, viszont ha barmelyik is valotlan, akkor folytassa else-elif(strlen($ad1)>0 || substr_count($ad1," ")>0) and if($pos === false) {
echo"...";} else {...
nekm az and if lenne logikus, de sztem ilyen nincs
Megsugja nekem vlaki? -
meszoltan
csendes tag
Azt h kell csinalni, h egy $name ertekeben keressen pl @ karaktert, es ha nincs, akkor hibauzenet, ha van mehet tovabb....?
)
-
meszoltan
csendes tag
válasz
meszoltan #1546 üzenetére
h ne mondjatok h huye vok, ezt is megoldottam
$sql = mysql_query("SELECT code FROM $table WHERE username = '".$_POST['username']."'");
$row = mysql_fetch_array ($sql);
$code = $row['code'];amikor ki akartam iratni az adatbazisbol a 0000 erteket, akkor jottem ra, h haho, en nem is kaptam meg az t az erteket egyik valtozonak sem. akkor kjerestem h h kell kihivni a 'code' erteket, es sikerult
-
meszoltan
csendes tag
válasz
meszoltan #1541 üzenetére
Hali, naon jol haaldok az en kis php oldalammal
))
megint akadalyba utkoztem, elojott belolem a 8 osztaly, a szakmunkaskepzo, meg a tanciskola, mikor rajottem, h meg annyit sem tok, h mikor egy bizonyos 0000 ertek van az adatbazisban, tegyuk fel a code oszlopban, akkor ha azt kikerem az adatbazisbol, es ertekeul adom $code-nak, akkor miert nem egyenlo $code2-vel?$code = mysql_query("SELECT code FROM $table WHERE username = '".$_POST['username']."'");
$code2 = "0000";
if ($code=$code2) { es ezt itt mar nem hajtja vegre mert nem egyezik :S
} else {... -
meszoltan
csendes tag
Nagyon szepen koszonom, ez igy mar nagyon sok segitseg, viszont ott akadok fel, hogy ha pl nem modositani szeretnem, henm csak hozzairni, akkor arra csak egy modot tudok...
$contacts = $tomb[contacts];
$contacts .=$new;ebben az a gond, h a 2t nem tom osszekotni, mert nem tudom h kell kivenni a regi erteket, h modositsam
lecike ird meg nekem, -
meszoltan
csendes tag
Hello! Evek ota tanulgatom a php-t, de csak hobbybol.
mysqlbol valo kilistazas jol megy mar, de ha egy konkret bejegyzest keresek, amit modositani szeretnek a scriptel, akkor azt h csinaljam?
elsore ezt probaltam:A tablaban 4 sor van, "id, username, password, contacts"
$kapcsolat = mysql_connect($server, $db_user, $db_pass) or die (mysql_error());
mysql_select_db($database);
$sql= "SELECT * FROM $table WHERE username='$keresett_user'";
$viewcontacts =$tomb['contacts'];Miutan megtalalta a megfelelo usert, pl a contactot szeretnem modositani.
Hulye vok, nem igy kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Synology NAS
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest