Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hirtelen ezt találtam...szerintem a lényeget kilehet szűrni belőle.

-
CSorBA
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Speeedfire a negatív példát akarta megmutatni
De most jót nevettem a kirohanásodon. Nekem néha a nagy baromságokra nincs is kedvem már reagálni, de ilyenkor mindig azokra gondolok akik nekem is segítettek, mikor abszolút kezdő voltam.Egy valamit nagyon fontos megtanulni, a legfontosabb talán: Teljesen mindegy mit csinálun, hogy csináljuk, akár egy szóból áll az oldalunk, DE amit csinálunk, mindig védjük, sql-t meg különösen. Kezdőként lehet mondjuk hackelős wargamekkel játszani, abból is sokat meg lehet tanulni. pl.: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Black Ops 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- PH! Szakszervezet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bestbuy játékok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- TP-Link Archer AX90 AX6600 Router dobozában
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De most jót nevettem a kirohanásodon. Nekem néha a nagy baromságokra nincs is kedvem már reagálni, de ilyenkor mindig azokra gondolok akik nekem is segítettek, mikor abszolút kezdő voltam.