Hirdetés
- iPhone topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Sejtettem, hogy a PHP-s DOM-kezelő osztályokra gondolsz, csak az nem világos, hova, miért kell.
Mert mondjuk használható olyasmire is, hogy akár külső oldal legenerált HTML outputjából szedsz ki tartalmakat, ha nincs más megoldás, vagy akár saját adatbázisból kiszedett adatokat akarsz megjeleníteni, és ehhez segítségül hívod a DOM-ot megalkotó osztályokat, bár utóbbi használata szerintem nem feltétlenül indokolt, pl. teljesítménybeli szempontok miatt.
Úgy értem, lassabb vagy erőforrásigényesebb lehet így legenerálni egy egész oldalt, mintha "statikus" HTML-elemekbe dinamikusan szúrsz adatot PHP-vel. Persze igénytől függ, egyéb dolgokra is használható, pl. sanszos, hogy ilyen módon egy XML-doksit áttekinthetőbben tudsz generálni, bizonyos esetekben tehát lehet, hogy pont jobb is ezeket használni, ezért kérdezősködtem vissza, kíváncsiságból, nem kötekedésből.
(Na jó, az, hogy rácuppantam a "dom-olás" szóra, az az volt.
)Amúgy meg már hogyne Doom-oztam volna!

Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert mondjuk használható olyasmire is, hogy akár külső oldal legenerált HTML outputjából szedsz ki tartalmakat, ha nincs más megoldás, vagy akár saját adatbázisból kiszedett adatokat akarsz megjeleníteni, és ehhez segítségül hívod a DOM-ot megalkotó osztályokat, bár utóbbi használata szerintem nem feltétlenül indokolt, pl. teljesítménybeli szempontok miatt.
(Na jó, az, hogy rácuppantam a "dom-olás" szóra, az az volt.
)