Új hozzászólás Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #4175 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszod, de az ügy kicsit összetettebb egy sima statisztikánál. Nekem több képnek (hirdetésnek) kell a különálló statisztikáját gyűjtenem. A $uj változóval azt néztem, hogy új-e a látogató, ezzel mérve az egyedi látogatásokat.
Az egészet újraírtam a tanácsaid alapján:
Cookiet és Session-t is figyelek (cookie azért kell, mert éjféltől számítom új látogatónak).
Az eregi()-t át fogom írni preg_match()-re, hogy egy későbbi PHP frissítéskor is működjön majd.Arra, hogy időnként miért duplikálva menti el az adatbázisba, nem jöttem rá. Most írtam rá egy kis függvényt, ami végigfut a megfelelő sorokon, és ha az aktuális sor adatai teljesen megegyeznek az előző soréval, akkor azt törli. Kissé fapados megoldás, de nem tudok mást, és ez úgy néz ki, hogy jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest