- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArchElf #2669 üzenetére
Én a sima mezei Eclipse PDT-ből használom a 2.1 RC-t, 2 hét múlva fog kijönni a stable, autocomplete egész jó (PHPEclipse-nél messze jobb, nem értem miért nem a PDT-t használod, ha már eclipse
), a js support is nagyon jó, van autocomplete ott is (kb mint a JSEclipse, talán még jobb is), xml-kezelése majdnem mint egy Oxygen XML. Előtte volt még nuspere PHPed, phpDesigner, de azok nem jöttek be, ráadásul nem ingyen vannak.
Eclipse-szel nekem eddig csak egy bajom volt: FTP. De ez megoldható az ingyenes NetDrive-val - de x64 egyelőre nem támogatott, arra sajnos nincs ingyenes alternatíva.
-
1ed
csendes tag
válasz
ArchElf #2669 üzenetére
Helló! Én AptanaStudio-t használok. Igaz Eclipse alapú, de szerintem vess rá egy pillantást. Van benne JS debug is és elég sok plusz szolgáltatás. Folyamatosan fejlesztik, volt hogy hetente 2 update is jött (most egy kicsit leálltak mert most fognak váltani eclipse 3.2-ről újabbra és gondolom inkább azzal foglalkoznak). Az autocomplete az eddigi legjobb amivel találkoztam. Viszont a php debuggal itt is vannak problémák vagy én legalábbis nem tudtam rendesen beállítani. Ha esetleg valaki tudja hogy kell leírhatná! Üdv.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
ArchElf #2669 üzenetére
Nusphere phped. Sajnos fizetős, 209 usd. Régóta használom nagyjából teljes megelégedéssel, néha az autocompletevel összeveszünk, de nagyjából azt csinálja, amit én akarok. Sokkal gyorsabb, mint az eclipse, phpdocot is berántja completenél helpnek.
Step-by-step debugot tud, akár távoli hoston is, de egy php modult telepíteni kell hozzá.
JShez nem ért egy syntax highlightnál jobban, de nézd meg a firebugot (a jóságát remekül mutatja, hogy kiterjesztés létére is megvannak a saját kiterjesztései, mint a firecookie, a firephp vagy a yslow).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest