- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArchElf #2669 üzenetére
Én a sima mezei Eclipse PDT-ből használom a 2.1 RC-t, 2 hét múlva fog kijönni a stable, autocomplete egész jó (PHPEclipse-nél messze jobb, nem értem miért nem a PDT-t használod, ha már eclipse
), a js support is nagyon jó, van autocomplete ott is (kb mint a JSEclipse, talán még jobb is), xml-kezelése majdnem mint egy Oxygen XML. Előtte volt még nuspere PHPed, phpDesigner, de azok nem jöttek be, ráadásul nem ingyen vannak.
Eclipse-szel nekem eddig csak egy bajom volt: FTP. De ez megoldható az ingyenes NetDrive-val - de x64 egyelőre nem támogatott, arra sajnos nincs ingyenes alternatíva.
-
1ed
csendes tag
válasz
ArchElf #2669 üzenetére
Helló! Én AptanaStudio-t használok. Igaz Eclipse alapú, de szerintem vess rá egy pillantást. Van benne JS debug is és elég sok plusz szolgáltatás. Folyamatosan fejlesztik, volt hogy hetente 2 update is jött (most egy kicsit leálltak mert most fognak váltani eclipse 3.2-ről újabbra és gondolom inkább azzal foglalkoznak). Az autocomplete az eddigi legjobb amivel találkoztam. Viszont a php debuggal itt is vannak problémák vagy én legalábbis nem tudtam rendesen beállítani. Ha esetleg valaki tudja hogy kell leírhatná! Üdv.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
ArchElf #2669 üzenetére
Nusphere phped. Sajnos fizetős, 209 usd. Régóta használom nagyjából teljes megelégedéssel, néha az autocompletevel összeveszünk, de nagyjából azt csinálja, amit én akarok. Sokkal gyorsabb, mint az eclipse, phpdocot is berántja completenél helpnek.
Step-by-step debugot tud, akár távoli hoston is, de egy php modult telepíteni kell hozzá.
JShez nem ért egy syntax highlightnál jobban, de nézd meg a firebugot (a jóságát remekül mutatja, hogy kiterjesztés létére is megvannak a saját kiterjesztései, mint a firecookie, a firephp vagy a yslow).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓ MONITOROK
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged