Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
SQL topikba tartozna így, off-ba is raktam, de annyira rossz a szemnek, hogy alig tudtam visszaolvasni, úgyhogy inkább kiszedtem off-ból.
Ez egyelőre csak egy lokál desktop server, és ami "vele együtt jött":
Kiszolgáló típusa: MariaDB
Kiszolgáló verziója: 10.1.37-MariaDB
A kiszolgáló karakterkódolása: UTF-8 Unicode (utf8)Hozzáadva a lekérdezéshez a collate-részt, phpMyAdmin konzolon belül a várt eredményeket adja.
COLLATE utf8mb4_bin
Viszont amikor az oldalon keresztül hívom meg (már ha jól használom egyáltalán), akkor hibára fut.
Ezt hívom meg:
SELECT * FROM table1
WHERE
((title LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin)
OR
(desc LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin))
UNION ALL
SELECT * FROM table2
WHERE
OR
UNION ALL
SELECT * FROM table3
WHERE
OR
ORDER BY time DESC
LIMIT 4
Ránézésre találtok esetleg valami hibát?
Megnéztem egy online SQL code checker-ben, azt írta, rendben van, csak nem optimalizált.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vatera, Teszvesz topic
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest