Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
SQL topikba tartozna így, off-ba is raktam, de annyira rossz a szemnek, hogy alig tudtam visszaolvasni, úgyhogy inkább kiszedtem off-ból.
Ez egyelőre csak egy lokál desktop server, és ami "vele együtt jött":
Kiszolgáló típusa: MariaDB
Kiszolgáló verziója: 10.1.37-MariaDB
A kiszolgáló karakterkódolása: UTF-8 Unicode (utf8)Hozzáadva a lekérdezéshez a collate-részt, phpMyAdmin konzolon belül a várt eredményeket adja.
COLLATE utf8mb4_binViszont amikor az oldalon keresztül hívom meg (már ha jól használom egyáltalán), akkor hibára fut.
Ezt hívom meg:
SELECT * FROM table1WHERE((title LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin)OR(desc LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin))UNION ALLSELECT * FROM table2WHERE((title LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin)OR(desc LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin))UNION ALLSELECT * FROM table3WHERE((title LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin)OR(desc LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin))ORDER BY time DESCLIMIT 4Ránézésre találtok esetleg valami hibát?
Megnéztem egy online SQL code checker-ben, azt írta, rendben van, csak nem optimalizált.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest