Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
SQL topikba tartozna így, off-ba is raktam, de annyira rossz a szemnek, hogy alig tudtam visszaolvasni, úgyhogy inkább kiszedtem off-ból.
Ez egyelőre csak egy lokál desktop server, és ami "vele együtt jött":
Kiszolgáló típusa: MariaDB
Kiszolgáló verziója: 10.1.37-MariaDB
A kiszolgáló karakterkódolása: UTF-8 Unicode (utf8)Hozzáadva a lekérdezéshez a collate-részt, phpMyAdmin konzolon belül a várt eredményeket adja.
COLLATE utf8mb4_binViszont amikor az oldalon keresztül hívom meg (már ha jól használom egyáltalán), akkor hibára fut.
Ezt hívom meg:
SELECT * FROM table1WHERE((title LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin)OR(desc LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin))UNION ALLSELECT * FROM table2WHERE((title LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin)OR(desc LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin))UNION ALLSELECT * FROM table3WHERE((title LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin)OR(desc LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin))ORDER BY time DESCLIMIT 4Ránézésre találtok esetleg valami hibát?
Megnéztem egy online SQL code checker-ben, azt írta, rendben van, csak nem optimalizált.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Bétának hívják, de inkább Early Access - Játszható a The Expanse: Osiris Reborn
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gumi és felni topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest