Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát, ugyanabból a konkrét könyvtárból nyílik 2 könyvtár. Ugyanazokkal a jogokkal.
Az egyikben van egy WOL weboldal, PHP alapú, amibe beleírtam egy olyan részt, hogy shell_exec -cel megpingeltem a felébresztett gépet, és az eredményt kiírja az oldalra (innen legalább tudom, sikeres volt-e az ébresztés), ez működik.
A másikban, amit magamnak kókányolok, egy egyszerű webkamera-nézegető, ami egy másik gépen lógó webkameráról mentett képet kellene, hogy kirakjon. Az a gép nincs kint neten. Nem is akarom kiengedni. A mentett képet egy script másolja át a neten lógó gépen egy könyvtárba. Ezt kézzel lefuttatva (ssh-n shellből) szépen átmásolódik (wget-tel leszedi amúgy, szögegyszerű). Ha PHP-ből hívom, de akár a scriptben szereplő parancsokat hívom, akkor semmit nem hajt végre.
Ezért nem értem, ugyanazok a jogok, stb., de az egyik megy, a másik nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bittorrent topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest