Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #15291 üzenetére
+ (#15294) moltam88
Ja, végül rájöttem. Múltkor a jQuery topikban volt szó erről, a PageSlide plugin amit használok valamiért duplikálja a div-et ami az oldalban van, ezért lett két form.(#15292) cucka + (#15293) Sk8erPeter + (#15295) cucka + (#15296) Sk8erPeter
Szerintem nem értettétek meg rendesen a problémát
. Kva mindegy, hogy milyen az a kód, egy tetves tutorial alapján csináltam, ott volt ez a kód. Most, hogy rájöttem a hibára és működésre bírtam, szerintetek azt a kódot használom?
Tegnap volt a határidő. Nem engedhettem meg magamnak, hogy írjak egy normális kódot, amikor bizonytalan volt, hogy egyáltalán így lesz-e csinálva. Olvastam a tutorialt, kimásoltam belőle a kódot, átírkáltam néhány helyen. Kövezzetek meg pls.
Ahelyett, hogy ez akár fel is merült volna bennetek, megy itt a mocskolódás, hogy kiég a retinám, meg hogy vérezhetek el ilyenen, egyáltalán nem értek a dologhoz, ezért inkább előbb olvassak, tanuljak meg debugolni, mekkora szar vagyok, hogy nem emlékeztem arra, hogy egy tetves jQuery plugin duplikálja a kódomat (fogadok a következő az lesz, hogy miért nem cserélted még le. Elébe vágok: Mert rohadtul nem volt arra időm, hogy lecseréljem, azé'), stb..Kezd a tököm kilenni ezzel a fórummal, tipikus nagyképű stílusban kell mindent mondani, majd ócsárolni szépen a másikat.
-
moltam88
tag
válasz
Sk8erPeter #15291 üzenetére
Tuti, hogy több form-uploadXLS class-szal rendelkező elemnek kell lennie a DOM-ban.
Nálam ezzel a HTML-el:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.0.min.js"></script>
</head>
<body>
<form class="form-uploadXLS" method="post" action="php/uploadXLS.php" enctype="multipart/form-data">
<div class="form-group">
<div class="col-md-12">
<input type="file" name="xls" class="xls" />
</div>
</div>
<input type="button" value="Upload" class="btn-uploadXLS" />
</form>
<script type="text/javascript">
console.log($('.form-uploadXLS')[0]);
console.log($('.form-uploadXLS')[1]);
</script>
</body>
</html>a következő outputot kapom konzolban:
<form class="form-uploadXLS" enctype="multipart/form-data" action="php/uploadXLS.php" method="post">
undefined(Elég egyértelmű volt, de nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy létezhet-e ilyen...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Everest / AIDA64 topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest