Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trisztan94

őstag

válasz Sk8erPeter #15291 üzenetére

+ (#15294) moltam88
    Ja, végül rájöttem. Múltkor a jQuery topikban volt szó erről, a PageSlide plugin amit használok valamiért duplikálja a div-et ami az oldalban van, ezért lett két form.

(#15292) cucka + (#15293) Sk8erPeter + (#15295) cucka + (#15296) Sk8erPeter

Szerintem nem értettétek meg rendesen a problémát :U. Kva mindegy, hogy milyen az a kód, egy tetves tutorial alapján csináltam, ott volt ez a kód. Most, hogy rájöttem a hibára és működésre bírtam, szerintetek azt a kódot használom?
    Tegnap volt a határidő. Nem engedhettem meg magamnak, hogy írjak egy normális kódot, amikor bizonytalan volt, hogy egyáltalán így lesz-e csinálva. Olvastam a tutorialt, kimásoltam belőle a kódot, átírkáltam néhány helyen. Kövezzetek meg pls.
    Ahelyett, hogy ez akár fel is merült volna bennetek, megy itt a mocskolódás, hogy kiég a retinám, meg hogy vérezhetek el ilyenen, egyáltalán nem értek a dologhoz, ezért inkább előbb olvassak, tanuljak meg debugolni, mekkora szar vagyok, hogy nem emlékeztem arra, hogy egy tetves jQuery plugin duplikálja a kódomat (fogadok a következő az lesz, hogy miért nem cserélted még le. Elébe vágok: Mert rohadtul nem volt arra időm, hogy lecseréljem, azé'), stb..

Kezd a tököm kilenni ezzel a fórummal, tipikus nagyképű stílusban kell mindent mondani, majd ócsárolni szépen a másikat.

• moltam88

tag

válasz Sk8erPeter #15291 üzenetére

Tuti, hogy több form-uploadXLS class-szal rendelkező elemnek kell lennie a DOM-ban.

Nálam ezzel a HTML-el:

<!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.0.min.js"></script>
    </head>
    <body>
    <form class="form-uploadXLS" method="post" action="php/uploadXLS.php" enctype="multipart/form-data">
    <div class="form-group">
    <div class="col-md-12">
    <input type="file" name="xls" class="xls" />
    </div>
    </div>
    <input type="button" value="Upload" class="btn-uploadXLS" />
    </form>

<script type="text/javascript">
    console.log($('.form-uploadXLS')[0]);
    console.log($('.form-uploadXLS')[1]);
    </script>
    </body>
    </html>

a következő outputot kapom konzolban:
    <form class="form-uploadXLS" enctype="multipart/form-data" action="php/uploadXLS.php" method="post">
    undefined

(Elég egyértelmű volt, de nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy létezhet-e ilyen...)

Új hozzászólás Aktív témák