- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
don_peter #15118 üzenetére
Közben továbbgörgetve a dolgokat megoldottam egyszerűbben a keresést:
$codes = preg_match_all("/\[codeon](.+)\[codeoff]/Uis", htmlspecialchars($html_text), $codes_out);
print($codes); //találatok száma
print_r($codes_out); //találatok tömbökbe rendezveA kérdésem a következő lenne:
Mikor kicserélem illetve kivágom a szövegrészből a fentebb említett speciális kódrész akkor a helyére szeretnék valami egyedi azonosítót helyezni amivel a feldolgozás után ismét a helyükre tudom helyezni a kivágott részeket.$i=0;
$msg = preg_replace("/\[codeon](.+)\[codeoff]/Uis", "spec".$i++, htmlspecialchars($html_text));
print(nl2br($msg));Ilyesmivel próbálkozom, de természetesen nem jó.
Nem csináltam még ilyet szóval fingom nincs mivel tudok számsort beilleszteni a kivágott rész helyére.
Kb így kellene kinéznie:$input = "Valami szöveg [codeon]akármi html kód[codeoff] és további szöveg [codeon]más html kód[codeoff] és még tovább";
//program lefut és az eredmény pedig ez lenne:Valami szöveg spec1 és további szöveg spec2 és még tovább.
Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest