- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- LTE frekvenciák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
don_peter #15118 üzenetére
Közben továbbgörgetve a dolgokat megoldottam egyszerűbben a keresést:
$codes = preg_match_all("/\[codeon](.+)\[codeoff]/Uis", htmlspecialchars($html_text), $codes_out);
print($codes); //találatok száma
print_r($codes_out); //találatok tömbökbe rendezveA kérdésem a következő lenne:
Mikor kicserélem illetve kivágom a szövegrészből a fentebb említett speciális kódrész akkor a helyére szeretnék valami egyedi azonosítót helyezni amivel a feldolgozás után ismét a helyükre tudom helyezni a kivágott részeket.$i=0;
$msg = preg_replace("/\[codeon](.+)\[codeoff]/Uis", "spec".$i++, htmlspecialchars($html_text));
print(nl2br($msg));Ilyesmivel próbálkozom, de természetesen nem jó.
Nem csináltam még ilyet szóval fingom nincs mivel tudok számsort beilleszteni a kivágott rész helyére.
Kb így kellene kinéznie:$input = "Valami szöveg [codeon]akármi html kód[codeoff] és további szöveg [codeon]más html kód[codeoff] és még tovább";
//program lefut és az eredmény pedig ez lenne:Valami szöveg spec1 és további szöveg spec2 és még tovább.
Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő