- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
don_peter #15118 üzenetére
Közben továbbgörgetve a dolgokat megoldottam egyszerűbben a keresést:
$codes = preg_match_all("/\[codeon](.+)\[codeoff]/Uis", htmlspecialchars($html_text), $codes_out);
print($codes); //találatok száma
print_r($codes_out); //találatok tömbökbe rendezveA kérdésem a következő lenne:
Mikor kicserélem illetve kivágom a szövegrészből a fentebb említett speciális kódrész akkor a helyére szeretnék valami egyedi azonosítót helyezni amivel a feldolgozás után ismét a helyükre tudom helyezni a kivágott részeket.$i=0;
$msg = preg_replace("/\[codeon](.+)\[codeoff]/Uis", "spec".$i++, htmlspecialchars($html_text));
print(nl2br($msg));Ilyesmivel próbálkozom, de természetesen nem jó.
Nem csináltam még ilyet szóval fingom nincs mivel tudok számsort beilleszteni a kivágott rész helyére.
Kb így kellene kinéznie:$input = "Valami szöveg [codeon]akármi html kód[codeoff] és további szöveg [codeon]más html kód[codeoff] és még tovább";
//program lefut és az eredmény pedig ez lenne:Valami szöveg spec1 és további szöveg spec2 és még tovább.
Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Slim 5 16AHP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Katana // i7-12700H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest