- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DNReNTi #14637 üzenetére
Az a helyzet, hogy az 500 karakter a maximum. Tehát, ha nem mondatvégi írásjel (.!?") akkor visszafele kellene néznem a dolgokat. olyat már meg tudtam csinálni, hogy explode-al szétbontottam az 500 karaktert a szóköz segítségével és az utolsót nem számoltam, így biztosra mentem, hogy nem szó közben vágom el. A te módszereddel, a hozzáfűzéssel az a baj, hogy vannak a szövegben szakmai részek, amik elég kerek mondatok és akár +200 karaktert is jelenthetnek könnyedén. ennyi hely nincs a div-ben, ahova menne a szöveg. Így is trükköznöm kellett, hogy a spec HTML részeket (pl. <br />) eltüntessem strip_tags()-al.
Gondban vagyok még a " (idézőjel) karakterrel, mert ha egy mondat abban van akkor nem elég a mondatvégi írásjel, hanem az is kell még. Ha nem fér bele az idézőjelek közti rész az 500 karakterbe az egészet ki kellene hagynom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest